Oldal frissítése

ROHNSON R-9550 Hibrid

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9550 Hibrid

kombinált légtisztító és párásító friss levegőt nyújt az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a megbízható, hordozható eszköz abszolút jól illik az akár 60 m2 nagyságú háztartásokba. A lenyűgöző hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény árul el többet – ez a készülék akár 220 m3/óra levegőt is meg tud szűrni. A katalitikus szűrő és A formaldehid szűrő kiváló az olyan mérgező anyagok eltávolítására a levegőből, mint például az ammónia a benzol és a formaldehid. A nagyon sűrű anyagú antibakteriális szűrő likvidálja a baktériumokat és felszívja a nedvességet, így kiküszöböli a penész felbukkanását. A közismert Rohnson levegőtisztító központi eleme a HEPA szűrő, amely egykettőre kiszűri a levegőből a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek 99%-át. Az UV fény még a legragaszkodóbb baktériumokat is likvidálja és abszolút tiszta környezetet hoz létre. A levegő megszűrése mellett nedvesít is, így segíti a könnyed légzést. Nem utolsó sorban a berendezés negatív ionokkal tölti meg a levegőt, emiatt úgy érezheted magadat, mint az erdőben.

ROHNSON R-9550 Hibrid levegőtisztító fő paraméterei

  • Légtisztító és párásító egyben
  • A neves Rohnson légtisztító 60 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA filter megszűri a baktériumok és allergének 99%-át
  • A katalitikus és formaldehid szűrő eltávolítja a toxikus anyagokat
  • Max. zaj: 48 dB(A), minimális zajszint: 29 dB(A)
  • A készülék teljesítménye 220 m3/óra

ROHNSON R-9550 Hibrid légtisztító fontosabb funkciói

Az intelligens Rohnson légtisztító mindig feltérképezi környezetének klímáját és ennek megfelelően számolja ki, hogy szükség van-e a tisztításra. Ez a remek légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, azaz igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen csökkenthetjük vagy növelhetjük, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. Ezenkívül automata üzemmódban is működtethető, vagyis az eszköz maga a levegő összetételének kiértékelése alapján határozza meg a teljesítmény nagyságát. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 65 W
Légtisztító teljesítmény 220 m3/óra
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, UV lámpa

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Teljesítmény-szabályozás, Párásító

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Katalitikus, Formaldehid, Antibakteriális
Kód:  ROHCV077
Termékszám:  R-9550 Hybrid

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15