Oldal frissítése

ROHNSON R-9507

4,4 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9507

A száraz levegő és a por miatt légzési problémáid vannak?  A modern Rohnson R-9507 párásító bárkinek jó választás, aki szeretné javítani otthona levegőminőségét. A készülék allergiások számára  különösen hasznos lehet. A beépített ionizátorral felszerelt R-9507 párásító maximum 50 m2 alapterületű helyiséghez ideális. További előnye, hogy illóolajokkal is használható, így aromaterápiás célra, vagy egyszerűen a helyiség illatosítására is  alkalmas. A párásító intelligens funkcióinak hála  3 különböző üzemmódban használható, így az igényeid szerint beállíthatod a kívánt páratartalmat, a párásítási, illetve az alvó üzemmódot. A párásító egy praktikus, 10 órás időzítővel, valamint egy all-in-one LED-es kijelzővel is rendelkezik. A készülék a digitális érintőképernyő és a távirányító segítségével is vezérelhető.

 

A Rohnson R-9505 párásító főbb jellemzői

  • ?Ultrahangos párásító készülék maximum 50 m2-es helyiségek levegőjének párásítására
  • Folyamatos páraszabályozás, páratartalom beállítása és éjszakai üzemmód
  • Az integrált ionizátor gondoskodik a helyiség friss levegőjéről
  • Az R-9507 párásító aromadiffúzorként is használható
  • LED-kijelző a aktuális hőmérséklet és üzemmód kijelzésére
  • Automatikus kikapcsolás a víztartály kiürülése vagy eltávolítása esetén
  • Érintésvezérelt  kezelőpanel és távirányító


Friss levegő a Rohnson párásítóval

A Rohnson R-9507 250 - 450 ml/h párásítási teljesítménnyel rendelkezik, így rövid idő alatt képes biztosítani a kívánt páratartalmat. A felülről könnyen megtölthető víztartály kapacitása 4,5 liter, amely 24 órára elegendő, így elég naponta egyszer feltölteni. A készülék további előnye az alacsony fogyasztása, így használata hosszú távon sem jelent nagy költséget.  A párásító ráadásul nagyon csendes működéssel is büszkélkedhet, amely mindössze 25 dB-es zajszintet jelent. Végül, de nem utolsósorban, fontos megemlíteni a készülék biztonságos használatát is, hiszen a víztartály kiürülése vagy eltávolítása esetén a párásító a automatikusan kikapcsol.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 50 m2
Teljesítményfelvétel 30 W
Víztartály kapacitása 4,5 l
Zajszint 25 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Ionizáció, Páratartalom megőrzés, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás

Szín

Szín Fehér
Kód:  ROHZV065
Termékszám:  R-9507
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05