Oldal frissítése

ROHNSON R-9505

3,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9505

A száraz levegő és a por miatt légzési problémáid vannak?  A modern Rohnson R-9505 párásító bárkinek jó választás, aki szeretné javítani otthona levegőminőségét. A készülék allergiások számára  különösen hasznos lehet. A beépített ionizátorral felszerelt R-9505 párásító maximum 40 m2 alapterületű helyiséghez ideális. További előnye, hogy illóolajokkal is használható, így aromaterápiás célra, vagy egyszerűen a helyiség illatosítására is  alkalmas. A párásító 3 különböző üzemmódban használható, így az igényeid szerint beállíthatod a kívánt páratartalmat, a párásítási, illetve az alvó üzemmódot. A párásító egy praktikus, 12 órás időzítővel, valamint egy LED-es kijelzővel is rendelkezik, amely minden funkcióról tájékoztat. A készülék a digitális érintőképernyő  segítségével vezérelhető.



A Rohnson R-9505 párásító fő jellemzői

  • Ultrahangos párásító készülék maximum 40 m2-es helyiségek levegőjének párásítására
  • Folyamatos páraszabályozás, páratartalom beállítása és éjszakai üzemmód
  • Az integrált ionizátor gondoskodik a helyiség friss levegőjéről
  • Az R-9505 párásító aromadiffúzorként is használható
  • LED-kijelző a aktuális hőmérséklet és üzemmód kijelzésére és érintőképernyő
  • Automatikus kikapcsolás a víztartály kiürülése  esetén

Friss levegő a Rohnson párásítóval

A Rohnson R-9505 akár 350 ml/h párásítási teljesítménnyel rendelkezik, így rövid idő alatt képes biztosítani a kívánt páratartalmat. A felülről könnyen megtölthető víztartály kapacitása 4,5 liter, amely 24 órára elegendő, így elég naponta egyszer feltölteni. A készülék további előnye az alacsony fogyasztása, így használata hosszú távon sem jelent nagy költséget. A párásító ráadásul nagyon csendes működéssel is büszkélkedhet, amely mindössze 25 dB-es zajszintet jelent. Végül, de nem utolsósorban, fontos megemlíteni a készülék biztonságos használatát is, hiszen a víztartály kiürülése esetén a párásító a automatikusan kikapcsol.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 40 m2
Teljesítményfelvétel 30 W
Víztartály kapacitása 4,5 l
Zajszint 25 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Ionizáció, Páratartalom megőrzés, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Méret

Mélység 20 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 28,3 cm
Kód:  ROHZV064
Termékszám:  R-9505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10