Oldal frissítése

Rohnson R-9500 Safe Air

4,2 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9500 Safe Air

A(z) Rohnson R-9500 Safe Air Légtisztító kellemes levegőt garantál főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a fantasztikus, hordozható készülék pont megfelel az akár 50 m2 nagyságú helyiségekbe. A óriási légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez a légtisztító akár 280 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A katalitikus és formaldehid szűrő tökéletes az olyan anyagok eltávolítására, mint az ammónia, a formaldehid vagy a benzol. A(z) Rohnson R-9500 Safe Air kulcsfontosságú eleme a HEPA szűrő, amely gyorsan felfogja a baktériumok és allergének majdnem 100%-át. Az UV sugár még a legmakacsabb baktériumokat is likvidálja és tökéletesen tiszta környezetet szavatol. Utolsó lépésként a légtisztító negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, emiatt úgy érezheted magadat, mint az erdőben.

A(z) Rohnson R-9500 Safe Air levegőtisztító főbb paraméterei

  • Ajánlott maximális helyiségméret: 50 m2
  • A HEPA szűrő megfogja a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A katalitikus és formaldehid szűrő eltávolítja az olyan mérgező anyagokat, mint az ammónia, a formaldehid vagy a benzol
  • Funkciók: Időzítő, Távirányító, Kijelző, Éjszakai mód, Automatikus üzemmód, UV fertőtlenítő lámpa és Levegő ionizálás
  • Maximális zaj: 48 dB, Minimális zajszint: 29 dB
  • Légtisztító teljesítmény: 280 m3/óra

A(z) Rohnson R-9500 Safe Air légtisztító felszereltsége

Ez a Légtisztító időzítéssel is képes működni, amellyel elvárásaidnak megfelelően állíthatod be a működési időt. A(z) Rohnson R-9500 Safe Air légtisztítót speciális módba is be lehet kapcsolni a zavartalan és pihentető alváshoz. Mindemellett automata üzemmódra is beállítható vagyis a berendezés a levegő minőségének kielemzése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A ki-bekapcsolás a praktikus távirányítóval is lehetséges.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Légtisztító teljesítmény 280 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)
Felszereltség Kijelző, Távirányító, UV lámpa

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Por, Katalitikus, Formaldehid, UV sugárzás
Kód:  ROHZV263
Termékszám:  R-9500 Safe Air

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05