Oldal frissítése

ROHNSON R-9420

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9420


Rohnson R-9420 Wi-Fi + IONIC + AIR PURIFIER

Rohnson R-9420 - a rendkívül hatékony párátlanító

A nagy teljesítményű Rohnson R-9420 párátlanító tiszta, egészséges levegőt biztosít otthonodban az aktív szénszűrőnek és az ionizációnak köszönhetően. A Rohnson R-9420 berendezés mintegy 120 m2-es helyiségekben alkalmazható. A készüléket az érintőpanel segítségével nagyon egyszerűen és intuitíven kezelheted. A párátlanító egyik kétségtelenül nagy előnye a Wi-Fi támogatás. Egy mobilalkalmazás segítségével távolról beállíthatod a be- és kikapcsolás napját, idejét, valamint vezérelheted az egyéb funkciókat is.


Elnyeli a kellemetlen szagokat és a mikrorészecskéket

A szénalapú szénszűrő hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat és megtartja a mikrorészecskéket. A Rohnson R-9420 párátlanítót továbbá ionizátorral látták el, amely tisztítja a levegőt, valamint negatív ionokkal gazdagítja azt, így biztosítva az egészséges és tiszta környezetet káros baktériumok nélkül. A hasznos Memory Function funkció gondoskodik arról, hogy az összes beállítás mentésre kerüljön áramkimaradás esetén. Továbbá automatikus fagyás elleni, azaz Anti Frost rendszerrel is büszkélkedik.

Rohnson R-9420 Wi-Fi + IONIC + AIR PURIFIER

Rohnson R-9420 Wi-Fi + IONIC + AIR PURIFIER

Praktikus funkció ruhaszárításhoz

A "Turbo" rendszerrel a Rohnson R-9420 párátlanítót hatékony szárító üzemmódba kapcsolhatod. Amennyiben ezt aktiválod, a páratartalom értéke úgy módosul, hogy a ruhanemű a lehető leggyorsabban megszáradjon. A maximális kényelem érdekében a párátlanítót ellátták a víztartály telítettségét jelző fénnyel és automatikus kikapcsolás funkcióval, továbbá elérhető gyermekzár is. A praktikus fogantyúknak és a kerekeknek köszönhetően a párátlanító könnyen áthelyezhető.


A Rohnson R-9420 légtelenítő főbb jellemzői

  • Aktív szénszűrő és ionizáció
  • Csendes működés
  • A párátlanító teljesítmény - 20 l/nap
  • Időzítő a kikapcsoláshoz 1-24 óráig
  • Szárítás funkció
  • Wi-Fi támogatás
  • Zajszint - 37-50 dB

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 120 m2
Tartály térfogata 5,5 l
Maximális zajszint 50 dB
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  ROHRR942
Termékszám:  R-9420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15