Oldal frissítése

Rohnson R-9390 Heavy Duty + kiterjesztett 5 éves garancia

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
524 990 Ft

Rohnson R-9390 Heavy Duty + kiterjesztett 5 éves garancia

A Rohnson R-9390 Heavy Duty páramentesítő kiválóan megbirkózik a ház és a lakás túlságosan magas páratartalmával. Az ajánlottnál párásabb levegő legtöbb esetben a falak nedvesedését és ezáltal penészképződést okoz, amely rontja az egész  család egészségét. Ez a hordozható típusú párátlanító 350 m2-es lakó- és nem lakás céljára használt helyiségekben is remekül megállja a helyét. A 90 l/nap kapacitása kiváló teljesítményéről tanúskodik.

A Rohnson R-9390 Heavy Duty páramentesítő legfontosabb paraméterei

  • Párátlanító kapacitás 90 l/nap
  • Ajánlott helyiség mérete 350 m2
  • Zaj 58 dB
  • Funkció: teljesítményszabályozás, időzítő, Anti-Freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás

A Rohnson R-9390 Heavy Duty páramentesítő figyelemreméltó tulajdonságai

A Rohnson R-9390 Heavy Duty rendelkezik automatikus időzítővel is, így kiválaszthatod a párátlanítás időintervallumát. Csökkentheted vagy a maximálisra növelheted a teljesítményét, ezzel szabályozva a zaj- és energiaköltségeket. Ha fűtetlen helyiségekben kívánod működtetni a párátlanítót, rendelkezésedre áll a hasonló készülékeknél nem szokványos Anti-Freeze funkció,  amely megvédi a páramentesítőt a fagyástól. További fontos előnye az egyértelmű és áttekinthető, egyedi kijelző az egyes funkciók kiválasztásához.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 90 l/nap
Ajánlott szobaméret 350 m2
Maximális zajszint 58 dB
Tömeg 52 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROHOD628
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-9390

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15