Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ROHNSON R-929

4,5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ROHNSON R-929

Sokan el sem tudják képzelni egy új nap méltó kezdését egy jó napindító reggeli csésze kávé nélkül. A Rohnson R-929 kávéfőzővel illatos kávét készíthetsz nem csak saját magadnak, hanem akár az egész család számára. A 1,5 literes kancsó egy alkalommal maximum 12 csésze kávé elkészítéséhez elegendő. Az úgynevezett "Keep Warm" funkcióval a készülék megőrzi a kávé optimális hőmérsékletét, míg az Anti-drip funkció megakadályozza a kávé csepegését miután kivetted a kancsót a helyéről. Az eltávolítható és mosható szűrővel a Rohnson R-929 kávéfőző használata és tisztítása egyaránt könnyű.

A Rohnson R-929 kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas otthoni vagy irodai használatra
  • Rohnson R-929 kávéfőző 1,5 literes kancsóval
  • A Keep Warm funkcióval őrzi meg a kávé hőmérsékletét
  • Anti-drip funkcióval akadályozza meg a kávé csöpögését a kancsó eltávolítása után
  • Kivehető és mosható állandó szűrővel
  • A Rohnson R-929 kávéfőző karbantartása és használata könnyű

Két funkció gondoskodik mindenről

A 1,5 literes kancsóval ellátott Rohnson R-929 kávéfőző A Keep Warm és az Anti-drip funkcióknak köszönhetően még a kisebb családok vagy irodák számára is megfelelő választás. Ugyanis, ha beállítod a Keep Warm módot miután lefőtt a kávé, nem szükséges a kitöltetlen kávé minősége miatt aggódnod. A készülék több órán keresztül melegen tartja azt a platnin. Az Anti-drip funkció biztosítja a csepegésmentes használatot, amikor a kanna kikerül a helyéről. Így nem okoz problémát a nemkívánatos elcsepegtetett kávé és szennyeződés a készüléken és a környékén.

A használat és a karbantartás ennél könnyebb nem is lehetne

A kávéfőző működtetése rendkívül egyszerű. A Rohnson R-929 kávéfőző az EPR rendszernek hála energiatakarékos működést kínál. A fényjelzés mindig tájékoztat arról, ha a készülék éppen működésben van, és arról is, ha érkezik a kávé. A kávéfőző oldalán található egy áttetsző vízszintjelző. Maga a kávé egy eltávolítható és mosható állandó szűrőn keresztül fő le. A készülék általános karbantartása tehát tényleg egyszerű, hiszen minden része könnyen tisztítható felület.

Térfogat:
1,5 l (legfeljebb 14 csésze)

Teljesítmény:
1000 W

Szűrő:
1 eltávolítható

Méretek (Szé × Ma × Mé):
14 x 31 x 27,5 cm

Tömege:
1,46 kg

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Anti-Drip rendszer, Hőmérséklet megtartása
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Szín

Szín Fekete

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus Elektronikus
Űrtartalom 1,5 l
Szűrő Mosható
Kód:  ELTKA691
Termékszám:  R-929
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10