Oldal frissítése

Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia

4,9 8 értékelés
131 990 Ft

Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia

Ez az előnyös Rohnson elektromos párátlanító tökéletes megoldást nyújt, ha túl magas a lakás levegőjének páratartalma, ami rendkívül gyakran eredményezheti nem csak a baktériumok elszaporodását, hanem különösen a penészképződést is. Ez a mozgatható Rohnson páramentesítő készülék 200 m² területű szobához vagy irodához alkalmas. A nagyon magas teljesítményét 50 l/nap páramentesítő kapacitása igazolja. 7 l térfogatú folyadékgyűjtő tartályának köszönhetően nyugodtan használjuk akár gyakran is a folyadék kiöntése nélkül. Egy másik fontos előnye, hogy maximálisan 42 dB-en, szinte zajtalanul működik, ennek hála aggodalom nélkül használjuk, ha otthon vagyunk.

Páramentesítő Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia ...
Páramentesítő Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia ...

A hasznos Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia párátlanító készülék legfontosabb jellemzői

  • Eme Rohnson párátlanító tökéletesen páramentesíti a helyiségeket
  • Páramentesítő kapacitása 50 l/nap
  • Ajánlott helyiségméret 200
  • A kondenzvízgyűjtő tartály térfogata 7 l
  • A zajszint legfeljebb 42 dB
  • Eme Rohnson párátlanító funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és szénszűrő
  • Teljes tömege 18,7 kg

Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia páramentesítő további hasznos előnyei

Ezen Rohnson páramentesítő készülék automatikus időzítővel is fel van szerelve, amely segítségével elképzelésünk szerint kiválaszthatjuk a páramentesítési időt. A teljesítményt lehetséges könnyedén mérsékelni vagy éppenséggel növelni, és ennek hála szabályozni az energiafogyasztást és a zajszintet egyszerre. Amennyiben szándékunkban áll, hogy fogjuk a páramentesítőt még a tél folyamán is használni, rendelkezésre fog állni a kiváló Anti-Freeze funkció, amely megóvja a gépet a befagyástól. Természetesen beszerelésre került egy világos és könnyen olvasható képernyő az összes funkció elindítására. Amennyiben megtelt a víztartály, akkor ez a típus kikapcsol magától. Ruhák szárítására használjuk a speciális turbó üzemmódot. A szén- és ionizációs szűrők frissítik a levegőt, miközben semlegesítik a kellemetlen szagokat, és kiszűrik egyaránt a durvább és finomabb részecskéket.

Páramentesítő Rohnson R-9150 Power Dry + kiterjesztett 5 éves garancia ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 50 l/nap
Ajánlott szobaméret 200 m2
Tartály térfogata 7 l
Maximális zajszint 42 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 18,7 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Szénszűrő
Kód:  ROHOV734
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-9150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05