Oldal frissítése

ROHNSON R-9116

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9116

Olajradiátor ROHNSON R-2511-15 egy nagy segítség a hideg napokon, köszönhetően az erős teljesítménye 2500 W hőt gyorsan felmelegíti szép, közepes méretű szoba. Kiválóan alkalmas például a chat, vagy a hő egy szoba, amit él, ha nem a hő az egész házat. A radiátor van kialakítva bordák 11, nABIZ három szinten, és tartalmaz egy beépített termosztát a hőmérséklet, így beállíthatja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Hatékony fűtés teszi lehetővé a három olaj áramlási csatornák.Az előny a fényjelzés arról tájékoztatja a felhasználót, hogy a készülék működik. Van is egy biztonsági túlmelegedés biztosítékot.

A fő előnyök

  • erős teljesítmény fűtésre, valamint a közepes méretű szobát
  • három teljesítményszint
  • hőmérséklet szabályozó termosztát
  • Jelzése üzemelési fény
  • biztonsági berendezés túlmelegedés ellen
  • integrált fogantyú a könnyű kezelhetőség
  • tárhely használt kábel

könnyű kezelhetőség

A nagy előnye, hogy a készülék a görgők és integrált fogantyú a könnyű kezelhetőség és kényelmes mozgó szobák között. Radiátor, így könnyen szállítható a hely, meg kell csak, hogy felmelegedjen. A nagy funkció a tároló rekesz az oldalon, amelyre akkorReel használt kábel. Nincs több felesleges kábel szanaszét a földön.
További információk:
Bordák száma:
11
méretek:
13 × 63 × 37 cm
súly:
6,1 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 2 500 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát
Kód:  ROHER001
Termékszám:  R-2511-15

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05