Oldal frissítése

Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry

+ kiterjesztett 5 éves garancia
4,3 33 értékelés
105 790 Ft

Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry



Páramentesítő és légtisztító egyben

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő készülék képes kezelni a helyiségek páratartalmát, amely nagyon gyakran penészesedéshez illetve nedves falakhoz kapcsolódik. A Rohnson páramentesítő a nedvesség eltávolítása mellett a levegőt is képes tisztítani. A készülék ideális garázsokba, műhelyekbe, apartmanokba, és egyéb helyiségekbe egészen 120 m2-ig, miközben 20 l/nap páramentesítő kapacitást képes biztosítani. A folyadékgyűjtő edény kapacitása max. 2,8 liter, amely rövidebb ideig tartó használatra elegendő anélkül, hogy ki kellene ürítened. További előnye a rendkívül halk működés, amely nem haladja meg a 37 dB-t, így akár éjszaka is használhatod.

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő legfőbb jellemzői

  • Páramentesítő és légtisztító 2 az 1-ben
  • Ionizációs és UV-C sterilizálási funkciók
  • A Rohnson R-91020 előszűrővel és szénszűrővel rendelkezik
  • DRY funkció a kiteregetett ruhák szárításához
  • Legfeljebb 20 l/nap párátlanítási kapacitás
  • Ideális maximum 120 m²-es helyiségekhez
  • Felhasználóbarát kijelző a műszeregységen és a kezelőpanelen
  • Folyamatos kondenzvíz elvezetés (1 m-es tömlő tartozék)
  • Teljesítmény 293 W (27 °C-on és 60%-os páratartalom mellett)
  • Páratartalom beállítás (30-80%) és relatív páratartalom kijelző (%)
  • Automatikus indítás áramkimaradás után
  • Légsebesség max. 160 m³/h
  • Automatikus fagyvédelmi rendszer (Anti-frost)
  • Könnyű kezelhetőség a görgőknek és fogantyúknak köszönhetően
  • Ergonomikus légáramlási rendszer a zajcsökkentés érdekében akár 36 dB-ig
  • Víztartály kapacitása: 2,8 l
  • A Rohnson R-91020 páramentesítő üzemi hőmérséklete 5-32 °C között mozog
  • Környezetbarát hűtőközeg típusa R290

Állítható Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő praktikus időzítővel rendelkezik, amellyel beállíthatod, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék. A teljesítmény igényeid szerint csökkenthető vagy növelhető. A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő fűtés nélküli helyiségekben is használható. A készülékAnti-Frost funkcióval rendelkezik, amely megvédi a Rohnson R-91020 páramentesítőt a fagyástól. A páramentesítő a környezetbarát R290 típusú hűtőközeggel működik. 

Felhasználóbarát integrált kijelző és vezérlőpanel

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő a készülék testén és a vezérlőpanel területén is jól látható kijelzővel rendelkezik, amelyen könnyen beállíthatod az összes szükséges funkciót és programot. A páramentesítő automatikusan kikapcsol, amikor a gyűjtőtartály megtelt (2,8 l kapacitás) és a fényjelzéskigyullad. Ha a tartályt kiürítetted, a páramentesítő automatikusan bekapcsol. Nagyszerű előnye a folyamatos párátlanítás lehetősége. Egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt tömlőt a lefolyóba, és válaszd ki a CONT funkciót a folytonos páramentesítés érdekében.

Nagy teljesítményű Rohnson R-91020 hibrid Pure & Dry páramentesítő készülék

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő üzemi hőmérséklete 5-35 °C, a légáramlási sebessége pedig max. 160 m³/h. A rendkívül tiszta levegőről 4-es szűrőrendszer gondoskodik, amely előszűrőből, szénszűrőből, ionizációs funkcióból és UV-C sterilizáló lámpából áll.  A függőleges légelszívás ideális a ruhaszárításhoz. A RohnsonR-91020 páramentesítővel történő ruhaszárítás előnye, hogy a ruhák természetes módon száradnak. A mosott ruhák nem károsodnak és nem fakulnak ki. A hagyományos szárításhoz képest (például a fürdőszobában lévő szárítóállványon) a ruhák akár feleolyan gyorsan száradnak. 

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő egyszerű kezelése

A praktikus görgők és fogantyúk is hasznosak lesznek, így a Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry készüléket bárhová mozgathatod, ahol csak szükséged van rá. A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő szép és visszafogott kialakításával nemcsak fürdőszobába, előszobába, tárolóhelyiségbe, garázsba, pincébe, hanem hétköznapilakóterekbe és irodákba is alkalmas. Ezt a nagy teljesítményű segédeszközt a barkácsolással foglalatoskodók és a szakemberek is értékelni fogják, például a padló lerakásakor vagy festés során. Bárhol használható, ahol meg kell szabadulni a nedvességtől és a penésztől.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 120 m2
Tartály térfogata 2,8 l
Maximális zajszint 37 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 14 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Szénszűrő, Érintőpanel
Kód:  ROHOD710
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-91020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05