Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER

3,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER

Tiszta levegő otthon és útközben is

Annak érdekében, hogy az autódban is tiszta levegőt lélegezhess be, a Rohnson kifejlesztett egy speciális légtisztítót, amely az autó belsejébe alkalmas. Ennek köszönhetően a káros anyagok – beleértve a baktériumok, kipufogógázt és a pollent – nem fognak bejutni az autó belterébe. A Rohnson R-9100 hatékonyan szűri meg a káros részecskéket, ráadásul eltávolítja a kellemetlen szagokat és allergéneket, amelynek az allergiában szenvedők különösen örülni fognak.


A ROHNSON R-9100 autóba való légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Elegáns design és kompakt méretek
  • A hatékony HEPA szűrő megszűri a baktériumok és allergének 99.9%-át
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • 2 lépcsős levegőtisztítás
  • Negatív Anion ionizátor
  • Szűrési teljesítmény 40 m3/óra
  • Alacsony energiafogyasztás (mindössze 4 W)
  • Tápellátás szivargyújtóról vagy adapterről

Hatékony HEPA szűrő

Alacsony tömege ellenére a ROHNSON R-9100 légtisztító magas teljesítménnyel rendelkezik, amely egy óra alatt akár 40m3-nyi helyiség levegőjének megtisztítására is képes. A hatékony HEPA szűrő megszűri a porszemcsék és allergének 99.9%-át, ezáltal sokkal jobb levegőt lélegezhetsz be. Az autóban lévő levegő aktuális minőségének megfelelően két ventilátor-fokozat közül választhatsz. A készülék autós szivargyújtóról vagy adapterről működtethető..


Ionizált levegő

Az inoizáló funkció negatív ionokkal tölti meg a levegőt, javítva ezáltal a levegő minőségét az autó belsejében, miközben megszünteti a fáradtságot és felfrissíti az elmét, amely elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Kompakt méreteinek köszönhetően a légtisztító kényelmesen elfér akár az italtartóban is. A készülék a felső panelen található gomb segítségével egyszerűen beállítható.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 4 W
Légtisztító teljesítmény 40 m3/óra
Ajánlott szobaméret 4 m2

Funkciók

Funkciók Levegő ionizálás, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA
Kód:  ROHCV910
Termékszám:  R-9100 CAR PURIFIER

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20