Oldal frissítése

ROHNSON R-889 Polar Bear

3,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-889 Polar Bear

A ROHNSON R-889 Polar Wolf mobil klímaberendezés elegáns, érintőképernyős vezérlőpanellel rendelkezik. Az elülső oldalán található a relatív páratartalom mutató is, míg a maximális kényelem érdekében távirányító is rendelkezésedre áll. Komfortos időzítővel és kondenzátumtartállyal is szolgál. A hőmérsékletet egyszerűen beállíthatod 16 - 32 °C között. Ez a klímaberendezés 2 ventilátorsebességgel, környezetbarát R4100 hűtőközeg minősítéssel és nagy, akár 3510 W-os hűtési teljesítménnyel büszkélkedhet. A páramentesítő napi 70 literes teljesítményre képes, és maximum 40 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas.

A ROHNSON R-889 Polar Wolf legfontosabb tulajdonságai

  • Modern kialakítás és könnyű kezelhetőség
  • Mobil klímaberendezés 12000 Btu/h hűtési teljesítménnyel
  • ROHNSON R-889 Polar Wolf környezetbarát R410 hűtőközeggel
  • 2 teljesítményfokozat közül választhatsz
  • Páramentesíti és tisztítja a levegőt
  • Páramentesítési kapacitása 70 l/nap
  • Maximum 40 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas
  • Kijelző, időzítő és automatikus kikapcsolás funkció
  • Távirányító a kényelmes szabályozáshoz és használathoz
  • Tartozékok, tömlők és szerelvények széles választékával a maximális kihasználás érdekében

Praktikus funkciók és egyéb jellemzők

A ROHNSON R-889 Polar Wolf készüléke kitűnően használható a falak száradásának felgyorsítására is festéskor, vagy pincék, új épületek szárításakor. A zökkenőmentes és zavartalan működésért felelős funkciók közé tartozik a beállítások megőrzése áramkimaradás esetén, az automata üzemmód vagy a gyermekzár funkció. A  ROHNSON R-889 Polar Wolf könnyű kezelhetőséget szolgálják a praktikus fogantyúja és kerekei.

A kellemetlen pára csökkentése mellett tisztítja is a levegőt

A ROHNSON R-889 Polar Wolf könnyen birkózik meg a fokozott nedvességtartalommal a házban és a lakásban, ami legtöbb esetben nem csak a baktériumok növekedését eredményezné, hanem kimondottan az egészségre káros penész képződését is. A ROHNSON R-884 Polar Wolf készüléke ideális a maximum 40 m2 alapterületű helyiségekhez. Lenyűgöző, napi 70 literes páramentesítő teljesítményt kínál. A vízgyűjtő tartály segítségével rendszeresen használhatod a légkondicionálót a tartály ürítése nélkül.

Méretek:
40,1 × 80,6 × 37,3 cm


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 28 kg

Energetikai paraméterek

Energiaosztály A

Tulajdonságok

Funkciók Páramentesítés, Ventilátor, Automatikus kikapcsolás, Kerekek, Éjszakai mód, Időzítő, Távirányító, Érintőképernyő

Méret

Magasság 80,6 cm
Szélesség 40,1 cm
Mélység 37,3 cm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kivezető cső
Kód:  ROHKLI002
Termékszám:  R-889 Polar Bear
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20