Oldal frissítése

ROHNSON R-854

16 190 Ft

ROHNSON R-854

Főleg a nyári forróságban, amikor otthon vagy az irodában rendesen szellőztetni szinte lehetetlen, jó szolgálatot tehet a kiváló ROHNSON R-854 álló ventilátor. A 40 W teljesítménnyel elérheted az áhított felüdülést. Ahhoz, hogy a levegő keringése a lehető legoptimálisabb legyen, a ventilátoron lehetőséged van beállítani az oszcilláló mozgást. A légáramlás sebessége igény szerint szabályozható a három sebességfokozatnak köszönhetően. A lapátok 40 cm átmérőjűek. 

ROHNSON R-854 - legfontosabb tulajdonságok 

  • Három állítható sebesség
  • Teljesítmény: 40 W
  •  Beállítható magasság: 107 - 126 cm

A ROHNSON R-854 ventilátor okos részletei

A ROHNSON R-854 egyszerűen teszi lehetővé az oszcillációval együtt a megfelelő dőlésszög beállítását is, hogy a levegő keringése az igényeidhez maradéktalanul igazodjon.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Maximális zajszint 58 dB
Minimális zajszint 34 dB
Teljesítményfelvétel 40 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 40 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Állítható magasság
Minimális magasság 103 cm
Maximális magasság 125 cm

Típus

Típus Álló
Kód:  ROHVE642
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-854

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20