Oldal frissítése

ROHNSON R-839

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-839

A Rohnson R-839 padlóventilátor különösen praktikus segítség nyáron, amikor a hőség szinte elviselhetetlen és nagyon nehéz megfelelően kiszellőztetni a lakást, a házat és az irodát. A figyelemreméltó 50 W teljesítmény hirtelen csodálatos felfrissülést kínál. A helyiségben történő hatékonyabb légáramlás érdekében a ventilátoron oszcilláló mozgás beállítására is van lehetőség. A levegő áramlási sebességét egyszerűen, a megfelelő érték kiválasztásával adhatod meg a rendelkezésre álló három teljesítményszint közül. A lapátok átmérője 40 cm.

A Rohnson R-839 ventilátor alapvető jellemzői

  • Három sebességfokozat
  • Teljesítmény 50 W
  • Állítható magasság 107 - 126 cm

A Rohnson R-839 ventilátor jól átgondolt kialakítása

Az oszcilláció mellett könnyedén beállíthatod a Rohnson R-839 ventilátoron a kívánt dőlésszöget, így a levegő ott kering, ahol arra a leginkább szükség van.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Maximális zajszint 51,86 dB
Teljesítményfelvétel 50 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 40 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Állítható magasság
Minimális magasság 107 cm
Maximális magasság 126 cm

Típus

Típus Álló
Kód:  ROHVE634
Termékszám:  R-839

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20