Oldal frissítése

Rohnson R-838 dupla pengék

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-838 dupla pengék


 Rohnson R-838 duplalapátos álló ventilátor
Egyedülálló dizájn dupla lapátrendszer és 5 éves jótállás 

A hőségre a legjobb megoldás az egyedülálló duplalapátos R-838 Double Blade ventilátor. A gyártó egy nagyon ötletes megoldással - duplasoros lapátokkal - érte el a hatékony levegőáramlást  így biztosítva számodra a maximális kényelmet és az ideális hűsítést.

Halk és nagy teljesítmény

Az optimálisan elosztott 6 lapátnak köszönhetően a  R 838 Double Blade ventilátor nem csak a nagy teljesítményéért lesz kedvelt, hanem a nagyon halk működéséért is. Szinte észre sem fogod venni, hogy melletted van, és nem fog zavarni, miközben pihensz.  

3 praktikus beállítás és időzítési funkció

A ventilátor 3 erősségi szintet kínál. A  normál szint frissítően hat a környezetre, a szellő  erősség a természetes légáramlást imitálja és  alvás szint fokozatosan csökkenti a légáramlást, hogy ne az ne zavarja nyugodt éjszakád.
 
Az időzítőnek köszönhetően előre beállíthatod a ventilátor kikapcsolását. Ez lehet 30 perc, de akár 7 és fél óra is. Így biztosíthatod a szoba kellemes hőmérsékletét a meleg napokon is. 

Könnyen kezelhető

Az áttekinthető LED kijelzőn mindent megtalálsz, ami a beállításhoz kell. Pontosan megmutatja az aktuális fokozatot, és ha még ez sem elég, a csomagolásban egy távirányító is van, így már nem kell felkelned a fotelból, csak egy gombnyomás, és máris áramlik a kellemes, üdítő levegő.  

Modern dizájn, többfunkciós kihasználtság

Szinte a ma ismert összes funkció megtalálható a ventilátortban. Állítható magasság, (112-135 cm között),  távirányító, vízszintes légoszlatás, függőleges légirány,  90° oszcilláló mozgás. Ez mind biztosítja, hogy a szobában kellemes, üde lesz a levegő.
A Ventilátor stabilan áll, nem kell félned attól, hogy esetleg feldől.
A modern formatervezés, fekete színe és a kompakt, praktikus kidolgozásnak köszönhetően bármely helységben megtalálja a helyét és feldobja a hangulatát. Legyen az otthonodban vagy akár az irodádban a Rohnson ideális megoldás bárhová is helyezed.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Maximális zajszint 60 dB
Teljesítményfelvétel 60 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 40 cm
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Állítható dőlésszög
Csomag tartalma Távirányító
Minimális magasság 112 cm
Maximális magasság 135 cm

Típus

Típus Álló
Kód:  ROHVE633
Termékszám:  R-838

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05