Oldal frissítése

ROHNSON R-8060

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-8060

Akkor kénytelenek vagyunk pritapet? Ebben az esetben van ez a kialakítás Nizzában megoldások formájában elektromos melegítés Rohnson. Ez lehetőséget nyújt a fűtési vagy ventilátor működését. Při vytápění prostor je šetrný a nedochází k vysoušení vzduchu a ani spalování kyslíku. Ezért allergiásoknak és asztmások. Ez az új technológia formájában egy PTC kerámia fűtőelem is jelent fűtés jelentős energia-megtakarítást. Hála a modern másolat biztosan illeszkedik bármilyen környezetbe. Mindig tiszta levegőt, melyet egy cserélhető légszűrő, ami elérhető eltávolítása után kivehető hátsó rács. Hátul is van egy extra gomb leálljon és üzembe elektromos fűtés.

Legfontosabb jellemzők

  • Oneszerű és intuitív köszönhetően LED kijelző
  • modern design
  • Nagy teljesítmény 2400 W
  • PTC fűtőelemek hatékony fűtés
  • Tartalmaz egy távirányító
  • Biztonságos működés (automatikus kikapcsolás baleset során, vagy ha túlhevült)
     

Könnyű használat

A szálloda 3 működési beállítások: Hideg levegő és a hőmérséklet beállításához 10-49 ° C Az eszköz lehet használni a fűtő hűtés után. I přes své malé rozměry disponuje výkonem až 2400 W a nebude pro něj větší problém vytopit i větší místnost. Barátságos felhasználók számára adott műveletet. A készülék működtethető távirányítóval és világos LED kijelző, érintőképernyő. Természetesen Kérjük oszcillációs funkció, amely lehetővé teszi, hogy a mozgás a fűtés a saját tengelye körül szögben 80 °. 

Azt jelentette, hogy a biztonsági

Fűtési könnyen módosíthatja az idő, amikor meg kell, például a 8-órás időzítő automatikus kikapcsolás. Amikor elhagyja a házat, így nem kell megoldani, ha kikapcsolja a fűtést. Gyártó természetesen gondolt más biztonsági funkciókat. K dispozici tak je i automatické vypnutí při převrhnutí a při přehřátí přístroje. Könnyen szállítható fűtés biztosítja mind az alacsony súly és beépített fogantyú. 

További információk:

  • Szélesség: 23 cm
  • Magasság: 75 cm
  • Mélység: 23 cm
  • Súly: 4,55 kg

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 2 400 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem
Kód:  ROHTP009
Termékszám:  R-8060

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05