Oldal frissítése

ROHNSON R-790

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-790


konvice

Gyönyörű design

Ezzel az 1,7 lieters elektromos vízforralóval a kávé- és teafőzés élménnyé válik. Az átlátszó üveg és a kék LED fény a vízforraló belsejében nem engedik, hogy a víz felemelgedése közben levedd róla a szemed. 


Túlmelegedés elleni védelem

A fűtőelem egy rozsdamentes acélból készült lapos fenékkel van borítva, a vízszűrő pedig mosható. A kanna biztonságos - a készülék automatikusan kikapcsol, miután elérte a forráspontját, és egy biztonsági zár véd a túlmelegedés ellen. Az ergonomikus kialakítású fogantyú megkönnyíti a vízforraló kezelését. 

konvice

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Világos
Kód:  ROHRK012
Termékszám:  R-790

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20