Oldal frissítése

ROHNSON R-789

4,3 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-789

Prakikus és nagyteljesítményű Rohnson vízforraló

Az elektromos vízforraló egy olyan készülék, amelyet legtöbbünk szinte minden nap használ, és a háztartások alapvető felszereltségének részét képezi. Gyakran nem hiányozhat az irodákból, vendégházakból és nyaralókból sem, hiszen mindenhol jó szolgálatot tesz. A Rohnson R-789 a híres Rohnson-tól erőteljes 2000 wattos teljesítménnyel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően használatával rekordidő alatt készíthetsz el egy csésze teát vagy kávét. Egyszerre 1.7 liter víz felforralására képes, így a reggeli rohanás során is a család minden tagja számára egyszerűvé teszi kedvenc italuk elkészítését. A vízszintjelzőnek hála mindig láthatod a víz aktuális szintjét. A Rohnson emellett biztonságával és energiatakarékos működésével is kiemelkedik, hiszen a készülék automatikus kikapcsolás funkcióval, illetve túlmelegedés elleni védelemmel is fel lett szerelve. A fűtőszálat a rozsdamentes acélból készült lapos alj fedi el.

Kényelem az első helyen

A Rohnson R-789 ergonomikus fogantyúval lett ellátva, amely tökéletesen illik a kezedbe. Az egyszerű tisztán tartás érdekében a vízkőmentesítő szűrő kivehető, a fűtőspirál pedig a kancsó alatt helyezkedik el. Ne aggódj, ha esetleg elfelejtenéd kikapcsolni a vízforralót, a készülék ugyanis egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol. A termék egyszerű, rozsdamentes acél designja fekete elemekkel párosul, amelynek köszönhetően bármelyik konyhában tökéletesen mutat. Bizonyára a hálózati kábel talpazatban történő tárolása is elnyeri majd a tetszésedet, különösen, ha hosszabb ideig nem használod a vízforralót, és biztonságosan szeretnéd elrakni. A kábel továbbá megfelelő védelmet élvez a károsodásokkal szemben.

Jobbról és balról is hozzáférhető

Mint a modern vízforralók többsége, a Rohnson R-789 is különleges, 360 fokos forgó alapzattal rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a készüléket bármilyen irányból az alapjára helyezheted. Ennek köszönhetően a bal- és a jobbkezesek számára is kényelmes használatot biztosít. A vízforraló ebből a szempontból univerzális, hiszen széles, szimmetrikus fogantyúval lett felszerelve.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Ezüst
Kód:  ROHRK026
Termékszám:  R-789
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15