Oldal frissítése

Rohnson R-7800

4,8 9 értékelés
Leárazás -8 %
14 790 Ft 15 990 Ft

Rohnson R-7800

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. Ezen Rohnson elektromos vízforraló 1,5 l űrtartalmat és könnyű kezelhetőséget biztosít. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, hanem a használata is rendkívül praktikus, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és bármely konyha stílusába belesimul. A minőségi Rohnson vízforraló energiafelhasználása 2200 W. Az ízléses és megbízható Rohnson elektromos vízforraló számtalan előnyös funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Rohnson R-7800 ...
Vízforraló Rohnson R-7800 ...

A hasznos Rohnson R-7800 elektromos vízforraló legfontosabb előnyei

  • A modern Rohnson vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Kapacitása 1,5 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A modern Rohnson gyorsforraló teljesítménye: 2200 W
  • Ez a termékvariáns 230 V-ról működik, ami egy hagyományos villamos aljzat feszültségének értéke
  • Modern kialakítás
  • A vízforraló különleges duplafalú kialakítással rendelkezik
  • Használatát a forgótalp és a praktikus kábeltároló rekesz teszi még egyszerűbbé
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforraló kezelése igazán könnyű és hatékony az érintéses vezérlésnek köszönhetően
  • A forralás befejezésését hangjelzés jelzi
  • A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított szinten tartja
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
  • A modern kijelző folyamatos információt nyújt a víz hőmérsékletéről

Egy igazán biztonságos vízforraló

A gyártó komoly figyelmet fordított a vízforraló maximális biztonságára. E célból a gyártó dupla falú megoldást választott, amely nemcsak a vízforraló biztonságát, hanem a kiváló hőszigetelést is garantálja. A használat során a készülék külső fala nem forrósodik fel, ezért gyermekeid keze minden alkalommal teljes biztonságban van. A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Vízforraló Rohnson R-7800 ...
Vízforraló Rohnson R-7800 ...

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Az elegáns Rohnson elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. A vízforraló üzemelése egyszerű és praktikus az érintőgomboknak köszönhetően, a kívánt funkció egy-két gombnyomás segítségével beállítható. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely a forralás befejezéséről informál. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, újabb melegítésre nem lesz szükség. A tartályban lévő víz hőmérsékletét a vízforraló a beállított szinten tartja. A forralás kezdetekor LED világítás lép életbe, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. A modern, könnyen leolvasható kijelzőnek köszönhetően mindig szemmel tarthatod a víz hőmérsékletét is.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Érintéses vezérlés, Duplafal, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Bemeneti feszültség 230 V

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROHrk44
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-7800

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05