Oldal frissítése

Rohnson R-7557

5 490 Ft

Rohnson R-7557

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A praktikus Rohnson gyorsforraló 1,7 l térfogatot és könnyű használatot kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is egyszerű, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, és nem viszi át a kellemetlen szagokat és ízeket, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és minden konyha fényét tovább növeli. Ezen Rohnson vízforraló teljesítménye 2000 W. A hasznos kivehető szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A dekoratív megjelenést ezüst szín teszi feledhetetlenné. Az ízléses kialakítású és megbízható Rohnson gyorsforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló Rohnson R-7557 ...
Vízforraló Rohnson R-7557 ...

Ezen Rohnson R-7557 gyorsforraló legfontosabb előnyei

  • Az elegáns Rohnson vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus Rohnson vízforraló energiafogyasztása 2000 W
  • Az eszköz része a praktikus kivehető szűrő
  • Ezüst kivitelű vízforraló
  • Használatát a forgótalp és a praktikus kábeltároló rekesz teszi még egyszerűbbé
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában rejtőzik, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Vízforraló Rohnson R-7557 ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia gyorsforraló

Eme Rohnson vízforraló nem csak az előállításához alkalmazott anyagok magasfokú minőségével dicsekedhet, hanem a könnyű használatot biztosító forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet. Természetes az automatikus fedélnyitás funkció is, amellyel a kanna megtöltése gyors és egyszerű.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROHRK906
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-7557

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20