Oldal frissítése

Rohnson R-7535 Safe Touch

4 790 Ft

Rohnson R-7535 Safe Touch

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. Eme Rohnson vízforraló 1,7 l kapacitást és egyszerű vezérlést biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de egyúttal praktikus, nem tartalmaz egyészségre káros hatású anyagokat, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, még gyakori használat esetén sem. A rozsdamentes design az eleganciát a praktikummal ötvözi, és bármely konyha stílusába belesimul. Az elegáns Rohnson elektromos vízforraló energiafelhasználása 1500 W. A szemet vonzó megjelenést fekete szín teszi feledhetetlenné. Az ízléses kialakítású és megbízható Rohnson vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló Rohnson R-7535 Safe Touch ...
Vízforraló Rohnson R-7535 Safe Touch ...

A hasznos Rohnson R-7535 Safe Touch vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • A korszerű Rohnson vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Kapacitása 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A megbízható Rohnson gyorsforraló energiafelhasználása 1500 W
  • Fekete kivitelű vízforraló
  • Dupla falú kialakítása kiváló hőtartó tulajdonságokat biztosít
  • Használata nemcsak gyors, de kényelmes is a forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • A használat kényelmét automatikus fedélnyitás funkció növeli

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló biztonságos használatára a gyártó komoly figyelmet fordított. Így különleges dupla falú megoldást alkalmazott, amely garantálja a vízforraló biztonságát. A vízmelegítés során a készülék külső fala nem forrósodik fel, ezért nem fordulhat elő, hogy háztartásod bármely tagja megégeti magát. A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló feneke alatt helyezkedik el, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Rohnson R-7535 Safe Touch ...

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam elektromos vízforraló

Ezen Rohnson vízforraló nem csak a kiváló anyagokkal dicsekedhet, amelyeket a gyártásához felhasználtak, hanem a könnyű használatot biztosító forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. Előnyei közé tartozik az automatikus fedélnyitás funkció is, amely gyors és gondtalan használatot biztosít.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox), Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Duplafal, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor
Energiafelhasználás 1 500 W

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROHRK83
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-7535

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15