Oldal frissítése

Rohnson R-7534 Safe Touch

4,6 15 értékelés
10 190 Ft

Rohnson R-7534 Safe Touch

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A stílusos Rohnson vízforraló 1,7 l űrtartalmat és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak kialakítása elegáns, hanem praktikusságával is elcsábít, gyártásában egészségre káros anyagokat nem használtak fel, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, még gyakori használat esetén sem. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. Eme Rohnson vízforraló teljesítménye 2200 W. A szemet vonzó klasszikus stílust fekete megjelenés domborítja ki. A dekoratív megjelenésű és megbízható Rohnson vízforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló Rohnson R-7534 Safe Touch ...
Vízforraló Rohnson R-7534 Safe Touch ...

A praktikus Rohnson R-7534 Safe Touch vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • A praktikus Rohnson elektromos vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Kiváló minőségű anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A modern Rohnson vízforraló energiafelhasználása 2200 W
  • Klasszikus kialakítás
  • Fekete kivitelű gyorsforraló
  • Dupla falú kivitele hatékony szigetelést és hőtartást biztosít
  • A forgótalp és a kábeltároló rekesz könnyű és egyszerű használatot biztosít
  • A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik
  • LED indikátor jelzi a vízforraló működését

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

A gyártó nagy hangsúlyt fektetett a vízforraló biztonságára. A vizforraló biztonságát és hatékony hőtartását biztosítja a gyártásnál alkalmazott dupla falú kialakítás. A készülék felülete nem ér el magas hőfokot, így családod egyik tagját sem kell attól féltened, hogy megégeti magát. A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekében került elhelyezésre, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Rohnson R-7534 Safe Touch ...
Vízforraló Rohnson R-7534 Safe Touch ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia gyorsforraló

A minőségi Rohnson vízforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem praktikus forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzem alatt van.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Duplafal, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fekete

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  ROHRK852
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-7534

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10