Oldal frissítése

Rohnson R-679

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-679

A fekete Rohnson R-679 professzionális hajszárító kiemelkedik a kiváló minőségével, erős teljesítményével 2200 W és a funkciók sokaságával. A hajszárító segítségével gyorsan megszáríthatja haját, és gyönyörűvé varázsolja. Két sebességfokozat és három hőfokozat közül választhat, kiválaszthatja az ideális kombinációt bármilyen típusú hajhoz. Az ionizátor hála a negatív ionoknak kisimítja a hajat és megszünteti a statikusságot. Haja rugalmas, szépen csillogó és könnyen fésülhető lesz. Hideg levegő funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően rögzítheti az elkészített frizurát.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 sebességfokozat
  • 3 hőmérséklet
  • Ionizációs funkció a statikusság ellen
  • Hideg levegő funkció a frizura rögzítéséhez
  • Erőteljes és csendes AC motor hosszú élettartammal
  • Szűkítő fej
  • Diffúzor a természetes hatásért

Rengeteg kiegészítő

A hajszárító egy erős és csendes hosszú élettartamú AC motorral van ellátva. Kivehető hátsó szűrőt tartalmaz a könnyű karbantartásért. A 2,6 méter hosszú tápkábel garantálja a könnyű kezelést. A praktikus hurok segítségével a hajszárító felakasztható, így helyet takaríthat meg a fürdőszobában. A mellékelt szűkítő fej biztosítja az egyenletes hőeloszlást és a diffúzor természetes hatást ad hajának. Szerezze meg ezt a különleges hajszárítót, amely tökéletes ápolást és védelmet nyújt hajának.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2,6 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROHFV005
Termékszám:  R-679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20