Oldal frissítése

Rohnson R-5795

4,8 4 értékelés
14 990 Ft

Rohnson R-5795

A praktikus Rohnson botmixer kicsi helyen is elfér, mégis gyorsan készíthetsz vele kásákat, mártásokat, turmixokat vagy hibátlan tojásfehérje habot. A botmixerhez tartozik egy keverőtál aprítóval, amely a fűszernövényeket, magokat és a diót is felaprítja. A tökéletes eredmény érdekében egy háromszárnyú pengével és 900 W teljesítményű motorral szerelték fel. A nagy teljesítményű és megbízható motor maximum fordulatszáma: 16000 ford/perc. Ezenkívül turbó módot is kínál. A sebesség beállítható az elérhető 2 sebességfokozattal. A sebességet könnyedén beállíthatod a gomb fokozatos lenyomásával. További pozitívuma a fröcsögés elleni védelem, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is keverhetünk. A minőségi Rohnson botmixer hosszú élettartammal büszkélkedik. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

Rohnson R-5795 legfőbb paraméterei

  • A hasznos Rohnson botmixer leegyszerűsíti a konyhai munkát
  • 2 választható fokozat
  • Turbó üzemmódot is kínál
  • Maximum fordulatszáma 16000 ford/perc
  • Folyamatos sebességszabályozással rendelkezik
  • A keverőszár alapanyaga rozsdamentes acél
  • Eme Rohnson R-5795 teljesítménye: 900 W

Az elsőosztályú Rohnson botmixer a kiegészítők széles skálájával bír

Eme Rohnson R-5795 dobozában sok praktikus kiegészítő kapott helyet. Az aprító feltét segítségével eredeti fűszernövényes pesto készíthető, de lisztté őrli a különböző magvakat és apróra vágja a gyümölcsöket is. A csomagnak aprítóedény úgyszintén a része, amelyben komfortosan feldolgozhatod az összes hozzávalót. A habverő feltét segítségével krémeket, tejszínhabot vagy majonézt is készíthetsz. Egyik specialitása a szűk talpú aprító fej, mely lehetővé teszi, hogy a koktélt a pohárban mixeld. A mixer tartozéka egy kiváló minőségű keverőedény is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 3
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 900 W
Sebességfokozat 2
Maximum fordulatszám 16 000 ford/perc
Kód:  ROHTM215
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-5795

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15