Oldal frissítése

Rohnson R-5740 Heavy Duty

5 4 értékelés
18 000 Ft

Rohnson R-5740 Heavy Duty

Botmixer Rohnson R-5740 Heavy Duty ...

Az igazán hasznos Rohnson botmixer kicsi helyen is elfér a konyhában, mégis könnyedén készíthetsz vele turmixokat, kásákat, mártásokat vagy hibátlan tojásfehérje habot. A botmixerhez tartozik egy keverőedény aprítóval, amely a friss fűszereket és a diót is felaprítja. A megfelelő eredmény érdekében egy háromszárnyú késsel és 1500 W teljesítménnyel bíró motorral ruházták fel. A nagy teljesítményű és megbízható motor maximális fordulatszáma: 16000 ford/perc. Ezenkívül turbó funkciót is kínál. A sebesség könnyen beállítható a rendelkezésre álló 9 sebességfokozattal. A sebesség egyszerűen beállítható a gomb fokozatos nyomásával. További előnye a fröcsögés elleni védelem, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is keverhetünk. A kitűnő minőségű Rohnson botmixer hosszú élettartammal büszkélkedik. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

Rohnson R-5740 Heavy Duty fő jellemzői

  • Az igazán hasznos Rohnson botmixer leegyszerűsíti a konyhai munkát
  • 9 rendelkezésre álló sebességfokozat
  • Turbó üzemmódot is kínál
  • Max. fordulatszáma 16000 ford/perc
  • Folyamatos sebességszabályozással rendelkezik
  • A keverőszár alapanyaga: rozsdamentes acél
  • Ezen Rohnson R-5740 Heavy Duty teljesítménye 1500 W
Botmixer Rohnson R-5740 Heavy Duty ...
Botmixer Rohnson R-5740 Heavy Duty ...

A minőségi Rohnson botmixer a kiegészítők széles skálájával bír

Ezen Rohnson R-5740 Heavy Duty dobozában rengeteg hasznos kiegészítő várja, hogy kipróbáld. Az aprító feltét segítségével eredeti bazsalikomos pesto készíthető, de ledarálja a diót és apróra vágja a friss gyümölcsöket is. A csomagolásnak aprítóedény úgyszintén a része, melyben feldolgozhatod az összes hozzávalót. A habverő feltétnek hála krémeket, tejszínhabot vagy majonézt is készíthetsz. A botmixer egyik különlegessége a szűk talpú aprító, amely lehetővé teszi, hogy a koktélt a pohárban mixeld össze. A botmixer tartozéka egy ellenálló keverőedény is. Kétségtelenül hasznát veszed majd a mellékelt mérőedénynek is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 3
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd, Mérőedény

Sebesség

Teljesítmény 1 500 W
Sebességfokozat 9
Maximum fordulatszám 16 000 ford/perc
Kód:  ROHtm20
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-5740

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20