Oldal frissítése

ROHNSON R-565

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-565

Hand Blender ROHNSON R-565 egy nagyszerű eszköz a konyhába ostorozó, keverő és aprító élelmiszer. A kitben található a darabolás élelmiszer tartály kapacitása: 600 ml, köztük fejsze két rozsdamentes acél penge, amely alkalmas az aprítás ételek, mint a hús, sajt, diófélék vagy gyümölcsök. Más tartozék a rozsdamentes acélból készült habverő a korbácsolás ideális folyékony keverékek, tejszín, tojás vagy vékony tészta. A készlet is van egy tartályba keverés skálán 500 ml-re. Spotřebič vyniká svým tichým a výkonným motorem, nabízí plynulou regulaci otáček včetně tlačítka Turbo pro nejrychlejší otáčky.

A fő előnyök

  • Keveréshez, a keverés és a darálás
  • Chopper két rozsdamentes acél kések
  • Konténer vágás étel a térfogata 600 ml-es
  • Rozsdamentes acél habverő mellékletet
  • Keverés konténer skálán 500 ml
  • A fordulatszám szabályozása, beleértve a turbó gomb
  • Rozsdamentes acél mixer szár megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak kés
  • Ergonomikus csúszásmentes fogantyú

Nagy helper a konyhában

Blender ellátott rozsdamentes acél hosszabbító megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak kés keverésére alkalmas főtt és meleg ételek, mint a levesek és bébiételek, valamint folyadékok keverésére, például tejes turmixok és keverésére puha ételek, különösen kenhető vagy majonéz. Minden kiterjesztések könnyen cserélhetők a rotációs rendszer. Blender akkor kényelmesen elfér a kezedben köszönhetően ergonomikus csúszásmentes fogást biztosít. Ez büszkélkedhet kantár gyűrű segítségével függesztett és könnyen tárolható.

méretek:
63 x 359 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő
Kód:  ROHTM001
Termékszám:  5202561510447

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20