Oldal frissítése

ROHNSON R-564WR

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-564WR

A ROHNSON R-564WS nélkülözhetetlen eszközzé válhat sok étel elkészítésénél. Ezzel a robotgéppel a dagasztás, habverés és keverés könnyen, fáradság nélkül elvégezhető. Továbbá kiemelkedik a gyors összeszerelhetőségével, intuitív kezelésével, és nem utolsó sorban nem túl időigényes karbantartástával. Nagy teljesítményű 700 W-os motorral van ellátva, amelynek fordulatszáma szabályozható, hat sebességes, és van pulzáló üzemmódja is. A motor így optimális teljesítményű bármilyen terhelés mellett. A bolygó rendszerű keveréssel kombinálva biztos lehet benne, hogy a tál tartalma mindig tökéletesen össze lesz dolgozva. Természetesen hőbiztosítéka is van túlmelegedés ellen. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Robotgép a könnyű dagasztáshoz, habveréshez és keveréshez
  • Bolygó rendszerű keverés
  • 6 sebesség +pulzáló üzemmód
  • 4,2 literes rozsdamentes acéltál
  • Három cserélhető tartozék
  • Mosogatógépben mosható
  • Fedél adagolónyílással
  • Csúszásmentes tapadókorong
  • Fogyasztás 700 W

Mosogatógépben mosható

A konyhai robotgép része a 4,2 l-es rozsdamentes acélból készült tál, amely elegendő űrtartalmú ételkészítéshez a nagyobb családokban is. A felszereltség részeként megtalálható a három cserélhető tartozék is - dagasztókar, habverő és keverőkar. Minden bizonnyal értékelni fogod a tényt, hogy a tartozékok és a tál mosogatógépben moshatóak, ezzel időt és energiát takarítva meg. A felső fedél fel van szerelve egy praktikus adagolónyílással az összetevők hozzáadásához. A stabil pozíciót a konyhapulton a csúszásmentes talpak biztosítják.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 700 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Kód:  ROHKR012
Termékszám:  R-564WR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15