Oldal frissítése

ROHNSON R-557

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-557

Blender ROHNSON R-557 egy nagy teljesítményű és kényelmes asszisztens ételkészítés közben. Meg van egy motor teljesítménye 450 watt, így biztosítva a tökéletes és egyenletes eredményt. Lehet választani 5 különböző sebességgel. A még hatékonyabb munka gyakorlati haszna Turbo kapcsolót. Széleskörű tartozékok kínál egy sor rozsdamentes acél dagasztó és egy sor rozsdamentes acél habverő habverővel. Hogy ha keverjük a tojássárgáját és a tejszínt létrehozását. Idővel, és szinte nincs munka megidézni ízletes habok és krémek, tökéletes mártások és kenhető. Mellékletek könnyen eltávolítható és öblíteni. A felső kézi mixer van szerelve egy nagy tál térfogata 2,5 liter. Köszönhetően a fedél után nem lesz a konyhában a nem kívánt rendetlenséget. Minden marad biztonságosan a tartályba. Átlátszó ablak lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az állapotát a keveréket. 
A biztonsági funkció végzi az integrált biztosítékot. A jelzőlámpa kijelző tájékoztat. Értékelje nagyon csendes működés és a modern design.
Műszaki adatok:
típus:Kézi mixer tál
Fogyasztás:
450 W
Kötet a tál:
2,5 l
Sebességek száma:
5
Egyéb jellemzők:
Pulse kapcsoló Turbo a maximális teljesítmény
Világos jelzés működés
Kioldógombot bit
gyújtózsinór
csendes működés
berendezés:
Egy sor rozsdamentes acél dagasztó
Egy sor rozsdamentes acél habverő habverő
Szín:
fehér

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 450 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  EAN2171f
Termékszám:  5202561510362

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05