Oldal frissítése

ROHNSON R-5500

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-5500

Használd ki az összes funkciót és hozz létre kulináris alkotásokat, amelyekkel meglepheted a környezetedet. Az 500 W-os Rohnson R-5500 kézi robotgép segítségével minden nyersanyag meghajol előtted. Képes leszel keverni és dagasztani. Az 5 sebességgel könnyedén készíthetsz egy hatalmas ünnepi lakomát az egész család számára. És ha a sebesség nem elég neked? Nyomd meg a turbó gombot, és a konyhai robot kiadja magából a maximumot. A nagy, 3 literes forgó tál könnyen befogad mindent amit kell. Au univerzális fehér kivitelű Rohnson robotgép tökéletesen kiegészíti a konyhádat.

A Rohnson R-5500 konyhai robotgép fő jellemzői

  • A Rohnson robotgép teljesítménye nagy, 500 watt
  • A robotgép zajszintje legfeljebb 78 dB
  • 5 sebesség és turbó funkció
  • Ideális segítő dagasztáshoz és keveréshez
  • A konyhai robotgép tálja 3 literes
  • A robotgép részei a rozsdamentes dagasztóhorgok és a keverőlapátok

Csendes, de hatékony

A Rohnson konyhai robotgép nem csak hatékony, hanem nagyon csendes is, így nem zavarja a tévénézést vagy a többi családtag nyugalmát. A zajszint nem haladja meg a 78 dB-t. Könnyítsd meg a lehető legjobban a konyhai munkát, és bízd az összes lehetséges tevékenységet az új konyhai robotgépre. Természetesen a rozsdamentes acél dagasztóhorgok és a keverőlapátok is megtalálhatóak a csomagban, amelyek cseréje egyszerű és gyors. A kézi robotgép tömege 2,2 kg, a mérete 30,9 × 21,3 × 33,9 cm.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 500 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés

Kiegészítők

Tartozékok Állvány, Dagasztókar, Habverők, Állvány tállal, Keverőtál
Kód:  ROHRM002
Termékszám:  R-5500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15