Oldal frissítése

ROHNSON R-549

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-549

Szeretnéd saját magad elkészíteni a darált húst otthon, hogy pontosan ismerd a minőségét és az összetételét? A Rohnson R-549 húsdaráló örömmel segítségedre lesz ebben. Kétféle daráló rostély közül választhatsz: 5 vagy 7 mm átmérőjű lyukakkal. A daráló pengék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek.

A csomag tartalmaz egy extra tartozékot, amellyel zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, zsemlemorzsát vagy egyéb nyersanyagokat lehet darálni. Szintén a csomag része egy kolbásztöltő, és egy gyümölcs- és zöldségfélék (pl.: paradicsom, ribizli) facsarására használható tartozék. A daráló ezekkel a kiegészítőkkel játszi könnyedséggel elvégzi más konyhai eszközök munkáját is, így egyszerűbbé teszi számodra a főzést. 

Legfontosabb jellemzők

  • Friss húst darál kedved szerint
  • Kétféle daráló rostély
  • Rozsdamentes acél daráló kések
  • Gyümölcs és zöldség préselésére használható kiegészítő
  • Speciális, kolbásztöltő tartozék
  • Zöldség, gyümölcs, sajt, zsemlemorzsa aprításához való kiegészítő
 
Kód:  ROHMM005
Termékszám:  R-549
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20