Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rohnson R-545 paradicsomdaráló

3,6 11 értékelés
26 190 Ft

Rohnson R-545 paradicsomdaráló

Szereted az olasz konyhát, a ketchupot, a paradicsompürét vagy a paradicsommártásokat? Vagy csak mindent, ami, paradicsomos? Akkor ez az elektromos Rohnson paradicsom paszírozó biztosan praktikus segítőd lesz a konyhában. 

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű motor
  • Nagy kapacitás 
  • Visszafelé funkció
  • Cserélhető rozsdamentes acél szita
  • Egyszerű összeállítás és tisztítás
  • Névleges teljesítménye 300 W

A tökéletes házi püré

A daráló nagyon erős motorral, és nagy feldolgozó kapacitással rendelkezik, ami mintegy 50 kg paradicsomot jelent óránként. A daráló  töltőnyílása 5 cm széles és csöve 16 cm hosszú, amely gondoskodik arról, hogy a paradicsomot mindig tökéletesen paszírozhassuk ki. A kapott masszába nem kerül bele a héj, mert a daráló végén egy rozsdamentes szűrőn fennakad, ami használat után könnyen eltávolítható és mosható.  Az acélpengék fordított irányba is forgathatóak. Az  üzembe helyezése nagyon egyszerű, és így könnyen kezeli mindenki. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 000 W
Húsfeldolgozó sebesség 0,83 kg/perc
Sebességek száma 1
További tulajdonságok Nagy töltőnyílás, Hátramenet
Szín Piros
Típus Elektromos

Tartozékok és funkciók

Funkciók Aprítás, Darálás
További kiegészítők Nyomóprés

Anyag

Anyag Műanyag, Rozsdamentes acél, Fém

Méret & súly

Tömeg 2,16 kg
Kód:  ROHML001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5202561599688
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10