Oldal frissítése

ROHNSON R-539

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-539


ROHNSON R-539

Egészítsd ki étrendedet vitamindús italokkal

Készíts finom smoothie-kat, különféle koktélokat vagy remek gyümölcsturmixokat a ROHNSON R-539 praktikus turmixgépével. Az 1 literes keverőedényben nagyobb mennyiségű alapanyag is elfér, és az erős motornak hála a gyümölcsöt és a zöldséget könnyedén turmixolhatod apróra.


Készíts gyorsan egészséges innivalót

Két sebesség közül választhatsz, a pulzáló gombbal pedig azonnal maximális fokozatra kapcsolhatsz. A két BPA-mentes keverőedényt a fedéllel lezárva rögtön magaddal is viheted. Az edények mosogatógépben moshatók, így az apró szennyeződésektől is könnyen megszabadulhatsz. A turmixgép kezelése egyszerű, túlmelegedés elleni védelmet és biztonsági zárat kapott, a turmixgép használatával étrendedet egészséges italokkal egészítheted ki.

ROHNSON R-539

ROHNSON R-539

Főbb jellemzői

  • Finomra turmixol, készíts egészséges smoothie-kat, koktélokat, turmixokat
  • 2 sebesség + Pulse
  • 1 literes üveg keverőedény
  • Két 600 ml-es keverőedény
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Biztosíték

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz
Kód:  ROHST004
Termékszám:  R-539

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15