Oldal frissítése

ROHNSON R-459 FreshMAX gyümölcscentrifuga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-459 FreshMAX gyümölcscentrifuga


Kényeztesd magad egészséges és finom, gyümölcsökből vagy zöldségekből készült turmixokkal, egész évben! A kétfázisú ROHNSON R-459 FreshMax gyümölcsfacsarójával vitaminokban, antioxidánsokban és teljes mértékben természetes ízekben gazdag gyümölcs-, és zöldségleveket készíthetsz. Nagy teljesítményének, valamint egyszerű használatának köszönhetően az egész család - beleértve a gyerekeket is - gond nélkül használhatja a készüléket.


ROHNSON R-459
 

Kétfázisú gyümölcscentrifuga

Az első fázis során a centrifuga összezúzza az alapanyagot, majd a maximális teljesítmény érdekében, a teljes mértékű kifacsarás előtt még tovább préseli a pépet. A maradék rost szinte teljesen megszárad a folyamat végére, így a Rohnson készülékével akár 50%-kal több gyümölcslevet készíthetsz, a hagyományos gyümölcscentrifugákhoz képest.
Az alapanyagok gondos kezelésének köszönhetően a jótékony hatású anyagok is magasabb arányban maradnak meg. A facsaróedény 0,7 literes űrtartalommal rendelkezik.

Nagy teljesítmény és praktikus funkciók

Ez az alacsony fokozatú készülék 150 wattos teljesítménnyel rendelkezik, valamint 80 és 110 közötti fordulat / perc-es sebességre képes. Ennek köszönhetően szinte minden gyümölcs- és zöldségfajta kifacsarható vele.
A cseppmentes funkciónak hála a készülék tisztántartása rendkívül egyszerű.

ROHNSON R-459
 

ROHNSON R-459
 

Egyszerű tisztítás

A hasonló készülékek tisztítása rendkívül sok energiát emészt fel. Ám a Rohnson R-459 FreshMAX teljesen más! A gyümölcsfacsaró néhány egyszerű lépéssel különálló darabokra szedhető szét, amelyeket aztán forró vízben ajánlott elmosni.


Legfontosabb jellemzői

  • Akár 50% -kal több gyümölcslé készítését teszi lehetővé
  • Nagy töltőnyílás: 60 x 30 mm
  • AntiDrip rendszer
  • 700 ml-es gyümölcslé kancsó + 700 ml tartály
  • Egyszerű tisztítás
ROHNSON R-459
 
 

Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Lassúprés

Tengelytípus

Tengely típusa Álló

Tulajdonságok

Péptartály mérete 0,7 l
Lé tartály mérete 0,7 l
Töltőnyílás mérete 60 mm
Tulajdonságok Anti drip
Teljesítmény 150 W

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  ROHVSa02
Termékszám:  R-287

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15