Oldal frissítése

Rohnson R-393

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-393

A Rohnson R-393 vasaló remek választás gyakori, nagyobb mennyiségű ruha vasalásához.  3000 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegszik és szinte azonnal munkára kész. Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely nagyszerű vékonyabb ruhák vasalásához. 40 g/min gőznyomással egyszerűen simává varázsolhatod a nehezen vasalható textíliákat. Amennyiben vastag gyűrődések találhatóak a ruhákon, becsülni fogod a 180 g/min gőzlövet funkcióját. A gőzlövet vertikális gőzölésre is használható: gyűrődésmentessé teheted és felfrissítheted ily módon a ruhákat. Természetesen a vízspriccelő funkció sem hiányozhat. A vasaló kitűnő nagyobb mennyiségű ruha vasalásához, ugyanis 380 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. 

A Rohnson R-393 vasaló legfontosabb paraméterei 

  • Tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalp
  • 40 g/min gőznyomás
  • 180 g/min gőzlövet funkció
  • Kábel hossza: 1,8 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát

A Rohnson R-393 vasaló kiváló funkciói

A vasaló előnyei között fontos megemlíteni a vízkőmentesítő rendszert, amelynek köszönhetően szükségtelen a desztillált víz, a tartályt csapvízzel is elegendő feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a kényes textíliákat, anélkül, hogy cseppfoltok keletkeznének a textílián. A vasalótalp viszonylag egyszerűen tisztítható, mivel öntisztító funkciója megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Termosztát
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 000 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 180 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Fekete, Kék
Kód:  ROHZE211
Termékszám:  R-393

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15