Oldal frissítése

Rohnson R-387

4,7 37 értékelés
8 790 Ft

Rohnson R-387

Vasaló Rohnson R-387 Oldalnézet

Ha úgy döntöttél, hogy beszerzel egy gőzölős vasalót, megfelelhet a kiváló Rohnson gőzölős vasaló. A vasalótalp gyártásához minőségi anyagot választottak, amely nem más, mint az elsőrangú kerámia. A legjobb minőségű anyagok egyikéről beszélünk, ami mindenféle szöveten megkönnyíti a vasaló mozgását. 2800 W-os teljesítményének köszönhetően gyorsabban felmelegszik az üzemi hőmérsékletre, és készen lesz a használatra. A vasaló 40 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amely segít könnyen megbirkózni a vastag anyagokkal, amelyeket nehéz kivasalni. Amennyiben gyűrött redők jelennek meg a nadrágokon, bízd a dolgot az erős gőzlövetre, amelyet akár 180 g/percig növelhetsz. A remek Rohnson vasalóval anélkül tudod egyszerűen és gyorsan kivasalni a ruhákat, hogy a megégetésük fenyegetne.

Az elsőrangú Rohnson R-387 vasaló döntő tulajdonságai

  • Az elsőrangú Rohnson gőzölős vasaló segít a mindennapos vasalásban
  • Kerámiából készített vasalótalpa az összes szövetfajtán könnyen mozog
  • Az elsőrangú, 2800 W-os teljesítmény egy szempillantás alatt felmelegíti a vasalót
  • A vasaló gőzkibocsátása 40 g/perc
  • Ha nagyobb teljesítményt akarsz használni, válaszd az akár 180 g/perc erősségű gőzlövetet
  • Lehetőség a csapvíz használatára a vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően
Vasaló Rohnson R-387 Jellemzők/technológia
Vasaló Rohnson R-387 Lifestyle

Az elsőrangú Rohnson gőzölős vasaló ötletes megoldásai

A kitűnő Rohnson vasaló kiegészítő funkciói miatt népszerű. Biztosan örülni fogsz a vízkőmentesítő rendszernek, amely megakadályozza a vízkő lerakódását. Így a desztillált víz helyett csapvizet is használhatsz. Az Anti-drip rendszer segít neked a legfinomabb szövetek vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalókkal könnyen megtörténik, hogy vizet csepegtetnek a ruhákra. A függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően felakasztva is gyorsan felfrissítheted a ruháidat. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően egyszerűen meg lehet tisztítani a vasalótalpat, nem ragadnak rá a megtapadt szennyeződések. A makacs gyűrődéseket néha kissé be kell nedvesíteni. Egy gombnyomással elindíthatod a finom permetezést, így nedvesek lesznek a ruhák. Az elsőrangú Rohnson vasaló praktikus funkciói képesek kellemesebb munkává tenni a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 800 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 180 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  ROHNZ143
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-387

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10