Oldal frissítése

Rohnson R-336

7 890 Ft

Rohnson R-336

Ha úgy döntöttél, hogy veszel egy gőzölős vasalót, megmentheti a helyzetet a remek Rohnson gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítéséhez felhasznált anyag az első osztályú kerámia. A legjobb minőségű anyagok egyike, ami mindenféle szöveten egyszerűvé teszi a vasaló mozgását. 2400 W-os teljesítményével gyorsabban felmelegszik az üzemi hőmérsékletre, és elkezdi a gőztermelést. A vasaló 15 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amelynek köszönhetően könnyen belefoghatsz az átlagos vasalásba. Ha állandóan csúnya redők jelennek meg az anyagon, csak kapcsold be a gőzlövetet, amelyet akár 30 g/percig növelhetsz. A vasaló felszereltségében egy víztartály is található, amelynek térfogata 350 ml. A minőségi, 1,6 m hosszú vezeték biztosítja a vasalás közbeni kényelmes használatot. A remek Rohnson vasalóval könnyen elbánhatsz a ruháid minden redőjével.

A kitűnő Rohnson R-336 vasaló alapvető ismertetőjegyei

  • A kiváló Rohnson gőzölős vasaló segít neked a mindennapos vasalásban
  • Kerámiából álló vasalótalpa minden anyagon jól siklik
  • A kitűnő, 2400 W-os teljesítmény egy pillanat alatt felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátása 15 g/perc
  • Ha nagyobb teljesítményre van szükséged, vesd be az akár 30 g/perc erősségű gőzlövetet
  • A vasaló egy víztartállyal is rendelkezik, amelynek térfogata 350 ml
  • A vasaló kábelének hosszúsága 1,6 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi, hogy csapvizet használj

A remek Rohnson gőzölős vasaló praktikus funkciói

Az elsőrangú Rohnson vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a keresett modellek közé tartozik. A gyártó vízkőmentesítő rendszert is beépített a vasalóba, amely nem engedi, hogy lerakódjon a vízkő. Csapvizet is használhatsz a desztillált víz helyett. Az Anti-drip rendszer segít a finom szövetek vasalásában alacsony hőfokon, amikor a vasalók hajlamosak vizet csepegtetni a ruhákra. Praktikus funkció a gyors felmelegedés, így néhány másodperc után elkezdhetsz dolgozni. Frissítsd fel felakasztva is gyorsan a ruháidat a függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően viszonylag egyszerűen meg lehet mosni a vasalótalpat, semmilyen szennyeződés sem marad rajta. A makacs gyűrődéseket néha kissé be kell nedvesíteni. Ezért a ruhák benedvesítésére a gyártó előkészítette a permetezés funkciót. A remek Rohnson vasaló kiegészítő tulajdonságai és funkciói egy kissé kellemesebb tevékenységgé tudják tenni a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges
Csatlakozás Kábellel

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Gyorsmelegítés, Termosztát
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)
Felszerelés Tölcsér

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 15 g/perc
Gőzlövet 30 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia
Vízmelegítés módja Vasalón belül

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 350 ml
Kábel hosszúsága 1,6 m
Tömeg 1 060 g

Szín

Szín Fehér, Lila, Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROHzh33
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-336

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20