Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rohnson R-2915

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-2915

Gyümölcs, zöldség, gomba, hús vagy fűszernövény, mindezt képes kiszárítani a(z) Rohnson R-2915 gyümölcsaszaló gép. 350 W kellő teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a szárított húst, fűszert vagy teát. Ezen gyümölcsaszaló gépnél örömet szerez az is, hogy 5 szárító szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű ételt tud kiszárítani egyszerre. Kíméletes aszalással az ennivaló megőrzi természetes ízét, illetve tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag marad. A(z) Rohnson R-2915 gyümölcsaszaló gép motorja alul található, ennek köszönhetően a meleg levegő lentről felfelé áramlik. Közepén és az alsó szinteken hamarabb aszalódik az elhelyezett ennivaló.

A(z) Rohnson R-2915 gyümölcsaszaló alap előnyei

  • Teljesítménye 350 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Speciális funkciók: Hőmérséklet szabályozás, Időzítő és Automatikus kikapcsolás
  • A gyümölcsaszaló alakja: Kerek
  • Motorja alul kapott helyet
  • Könnyű vezérlés

A(z) Rohnson R-2915 gyümölcsaszaló gép ügyes funkciói

Az integrált időzítővel egyszerűen megadhatod az aszalás időtartamát. A beállított szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy ideje kihúzni a szitákat, valamint leállítani a gyümölcsaszaló gépet. A gyümölcsaszaló gép automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval bír, így a szárítás maximálisan kényelmes és biztonságos. Ezen intelligens gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályzóval is ellátott, amelynek hála a szárítás egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció jól jöhet gyümölcs, zöldség és hús aszalásánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Digitális
Maximális zajszint 60 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 350 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 32 cm
Kód:  ROHSO370
Termékszám:  R-2915

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05