Oldal frissítése

ROHNSON R-2910

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-2910

Gyümölcs, gomba, zöldség, hús vagy gyógynövény, mindezt képes kiszárítani a(z) ROHNSON R-2910 gyümölcsaszaló. 245 W tisztességes teljesítményének köszönhetően könnyen elkészítheted a szárított húst, fűszert vagy szárított gyümölcsöt. Ezen gyümölcsaszaló fő előnye, hogy 5 szárító szitával büszkélkedhet, tehát nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Aszalással az ennivaló megőrzi természetes ízét, illetve vitaminokban, ásványi anyagokban és tápértékekben gazdag marad. A(z) ROHNSON R-2910 gyümölcsaszaló motorja alul található, vagyis a meleg levegő lentről felfelé áramlik. Középtájt és az alján gyorsabban szárad az elhelyezett élelmiszer.

A(z) ROHNSON R-2910 gyümölcsaszaló gép fő jellemzői

  • Teljesítménye 245 W
  • Sziták száma: 5 darab
  • Funkciói: Hőmérséklet szabályozás és Időzítő
  • A gyümölcsaszaló gép alakja: Kerek
  • Motorja az alsó részén található
  • Egyszerű vezérlés

A(z) ROHNSON R-2910 gyümölcsaszaló gép remek funkciói

A beépített időzítővel egyszerűen beállíthatod az aszalás időtartamát. A megadott aszalási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy itt az idő kihúzni a szitákat, illetve kikapcsolni a gyümölcsaszaló gépet. Ezen átgondolt gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályzóval is ellátott, amelynek köszönhetően az aszalás még egyszerűbb és gyorsabb. Ez a funkció örömet szerez gyümölcs, zöldség és hús szárításánál, mivel minden egyes élelmiszer más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Digitális
Maximális zajszint 46 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 245 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 32 cm
Kód:  RHOSO288
Termékszám:  R-2910

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20