Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ROHNSON R-2907

4,3 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-2907

Gyümölcs, gomba, zöldség, fűszernövény vagy hús, mindezt gond nélkül kiszárítja a(z) ROHNSON R-2907 gyümölcsaszaló gép. 245 W tisztességes teljesítményének köszönhetően könnyen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított húst. Ezen gyümölcsaszaló fő előnye, hogy 7 szárító szitával büszkélkedhet, tehát nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Aszalással az eledel megőrzi természetes ízét és illatát, illetve tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag marad. A(z) ROHNSON R-2907 gyümölcsaszaló gép motorja a készülék alsó részében található, vagyis a meleg levegő lentről felfelé emelkedik. Közepén és az alsó részén gyorsabban aszalódik az elhelyezett élelmiszer.

A(z) ROHNSON R-2907 gyümölcsaszaló gép fontos tulajdonságai

  • Teljesítménye 245 W
  • Sziták száma a csomagban: 7 darab
  • Funkciói: Hőmérséklet szabályozás
  • A gyümölcsaszaló gép alakja: Kerek
  • Motorja alul kapott helyet
  • Könnyű vezérlés

A(z) ROHNSON R-2907 gyümölcsaszaló remek funkciói

Ezen ügyes gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályozóval is rendelkezik, amelynek köszönhetően a szárítás még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció hasznodra lehet zöldség, gyümölcs és hús szárításánál, mivel minden egyes élelmiszer más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Digitális
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 245 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Lemezek

Mennyiség 7 db
Lemez átmérője 32 cm
Kód:  ROHSO073
Termékszám:  R-2907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20