Oldal frissítése

ROHNSON R-277

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-277

Szereted a grillezett ételeket? Készítsd el őket az év bármely szakaszában különösebb készülődés, és tisztítás nélkül. Ez a Rohnson elektromos grill két grillező felülettel rendelkezik: fémlapjának köszönhetően tojást, zöldségeket és olyan ételeket készíthetsz, amelyek egyébként átesnének a rácson, amelyen főként húsokat süthetsz. Az R-277 erőssége egy termosztát segítségével állítható 5 különböző szintre, a grillező felületek pedig szigetelt fűtőelemmel rendelkeznek, amelyek egyenlően osztják el a hőt rajtuk. Kültéri használat esetén bizonyára értékelni fogod a rozsdamentes acél szélvédőt, amellyel szabad levegőn is könnyedén elkészítheted kedvenc grillezett ételeidet.

A fő előnyök

  • A nagy grilltál (46 × 26 cm) ellenére kompakt méret
  • Teljesítménye 2200 W, mellyel gyorsan előkészíthető
  • Ötfokozatú hőmérséklet szabályozás
  • A grillező felületek és a zsírtartály mosogatógépben tisztíthatóak
  • Tapadásmentes PTFE lemezek (sima és bordázott)
  • Praktikus rozsdamentes acél védő a szél ellen

Elfér a konyhapulton

A grillsütő kétféle grillezési felülettel rendelkezik. Ezek közül egyik a klasszikus rácsos felület, a másik pedig egy sima, amelyen zavartalanul süthetsz palacsintát, krumplilángost vagy akár tükörtojást. A sütő rácsos felülete leginkább halak, steak, vagy zöldségnyárs sütésére alkalmas.

Ugyan a grill alapjáraton kompakt méretekkel büszkélkedhet, a 46 x 26 cm méretű rács mégis elegendő helyet biztosít egy nagycsaládos ebéd megsütésére. Az okosan kialakított grillfelületnek köszönhetően biztosan egy száj sem marad éhesen, a grillsütő pedig nem foglal el feleslegesen sok helyet a konyhában.  

Hagyd másra a piszkos munkát!

Belefáradtál az órákon át tartó sütésbe, előkészületekbe, és hosszú takarításba kültéri sütögetések után? Az R-277 elektromos grill elegánsan elkerüli ezt az egészet.  Más sütőkkel összehasonlítva ez a készülék faszén égetése helyett szinte azonnal készen áll a sütögetésre, mindössze a konnektorba kell bedugnod. A sütés közben kisülő zsírt egy kivehető tálca tárolja. A termék egyébként darabokra szedhető, így a zsíros részeketsokkal könnyebb kitakarítani, bizonyos elemeket pedig mosogatógépben is tisztíthatsz. Az otthoni grillsütő takarítása így rendkívül egyszerű, és gyors folyamattá válik.

További információk

A grill méretei:
17,5 × 29,5 × 56 cm

Súly:
6,88 kg

Paraméterek

Grill méretei

Grill magassága 130 cm
Grill szélessége 295 cm

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható Igen
Kód:  ROHGR009
Termékszám:  R-277

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15