Oldal frissítése

ROHNSON R-138

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-138

A készülék erőssége a rendkívül hatékony működés és az erőteljes ERP motor kombinációja. Ne tévessze meg az alacsony, 700W-os teljesítmény. Az innovatív és rendkívül erős ERP motor kiváló eredményeket mutat fel kemény padló hatékony tisztításában, valamint porkibocsájtásban. Rozsdamentes acélból készült teleszkópos cső és időtlen design jellemzi, segítségével pénzt takarít meg minden használat alkalmával. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül energiahatékony
  • Ötfokozatú szűrés antibakteriális HEPA szűrővel
  • Telítettség jelző
  • 7 méteres hatótáv
  • A textil zsák kapacitása 3 liter
  • Időtálló szürke színben

Alapos porszívózás

Folyamatosan szórja a pénzt a drága porzsákok cseréjére? Ebben a modellben állandó, újrafelhasználható textil porzsák található. Ötfokozatú szűrés, amely magában foglalja az antibakteriális HEPA szűrőt, így tartja tisztán és biztonságosan háztartását. Bár a porszívó már a kezdetektől nagyon gazdaságos, lehetőséget kínál a teljesítmény és a légáramlás szabályozására.

A hátfájás elkerülésére

A kényelmes kezelés az egyik legfontos tényező a porszívó kiválasztjásánál. A 7m-es hatótáv biztosítja, hogy porszívózás közben ne kelljen állandóan új konnektorra vadászni. Minőségi, teleszkópos cső illeszkedik a legkülönbözőbb magasságokhoz, így segít elkerülni a hátfájás kialalkulását. Ezen kívül a készülék figyelmezteti, ha a zsák megtelt, ám mivel az újra felhasználható, fölösleges rajta aggódni. 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 76 dB

Szín

Szín Szürke
Kód:  ROHVS005
Termékszám:  R-138

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15