Oldal frissítése

ROHNSON R-112

4,4 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-112

Egy elegáns és nagy teljesítményű porszívó 1200 W teljesítménnyel. Az új ERP motor nagy hatékonysággal biztosítja, hogy a padló mindig tökéletesen tiszta lesz. Nagy hatást biztosít az A osztályú szívóerőnek köszönhetően. Szívóereje és légáramlás egyaránt szabályozható. Az ötfokozatú szűrés biztosítja a levegő tökéletes tisztaságát. 

A rozsdamentes acél teleszkópos csőbe beilleszthető a 2 az 1-ben résszívó fej és az univerzális szívófej kitolható kefével. A porzsák térfogata 2 liter és a porszívó rendelkezik porzsák-telítettség jelzővel. A porszívó könnyű hordozhatóságát egy ergonomikus fogantyúnak köszönheti és a nagy kerekek pedig zökkenőmentes porszívózást biztosítanak.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Teljesítmény

Teljesítmény 1 200 W

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 45 cm
Magasság 22,5 cm
Mélység 26 cm
Tömeg 2,5 kg

Szín

Szín Lila
Kód:  EAD1522h
Termékszám:  5202561509816

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05