Oldal frissítése

ROHNSON R-1026

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-1026

Vigyázz a megjelenésedre ezzel az újratölthető Rohnson hajvágóval. A trimmert úgy tervezték, hogy az orr-és a fülszőrzetet is el tudd vele távolítani, de rendelkezik egy kiegészítő fejjel a testszőrzetet levágásához és egy éles borotválkozó bővítménnyel is. A csomag tartalmaz egy tisztító kefét és olajat, amivel a fejedet tudod bekenni használat előtt.

A ROHNSON R-1026 rozsdamentes acél pengéje és a hajnyíró feje könnyen tisztítható folyó víz alatt. A hajnyírót használhatod otthon, vagy akár útközben is, mert akkumulátorról feltöltve garantáltan 40 percig működik. 10 órán belül töltődik fel teljesen, majd ismét készen áll a további használatra.

Műszaki adatok:

Hosszúsági fokozatok száma:
3

Működési idő:
40 perc

A pengék anyaga:
Acél

Tömeg:
390 g

Jellemzők:

  • Vízzel tisztítható
  • Fej a test szőrzetének eltávolításához
  • Orr- és fülszőrvágó fej
  • Borotválkozó fej
  • Töltőbázis
  • Rozsdamentes acél penge

A csomag tartalma:
3 bővítmény (2, 5 és 7 mm)
Tisztító kefe
Olaj a fejre

 

Kód:  EAD2292b
Termékszám:  5202561516081

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20