Oldal frissítése

ROHNSON R-060

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-060

Rohnson R-060 egy elektromos fűtőelem, hogy a fehér szín és a klasszikus kezelés tökéletesen illeszkedik bárhova is őt. Fűtési teljesítmény 1500 W végzi fűtőlapok Micathermic amely miatt a sugárzási hő nemcsak a környező levegő, hanem a tárgyak és a falak. Növelve ezáltal Vrms és képesek a hő egy nagyobb területet kevesebb idő alatt, mint ez a helyzet a szabványos elektromos fűtéssel.
Pro snadnou manipulaci je zařízení vybaveno 4 kolečky a rukojetí. Más funkciók közé tartozik Anti-fagy, akkor kapcsolja ki automatikusan, ha a melegítő túlmelegedéstől. Ovládání je jednoduché, pomocí tlačítka on a off, topení pak udržuje nastavenou teplotu díky zabudovanému termostatu.

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 1 500 W
Fűtési teljesítmény 1 500 W

Funkciók

Funkciók Anti-Freeze, Termosztát
Kód:  EAD6101i
Termékszám:  5202561505047
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15