Oldal frissítése

ROHNSON R-055

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-055

A hideg napokra - és manapság számuk egyre nő, különösen a közelgő ősz miatt- jól jön egy hősugárzó. Az 500W-os extra vékony kerámia panel minden bizonnyal kellő meleggel árasztja el otthonod. Ezzel a Rohnson elektromos hősugárzóval akár 50% energiát takaríthatsz meg.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors fütőhatás
  • Egyszerű falra felszerelés
  • Jelentős energiamegtakarítás
  • Festhető felület
  • Könnyű kezelhetőség

Gazdaságos fűtés

A kerámia fűtési panellel a fűtés rendkívül gazdaságos. Mivel falra szerelhető, a készülék nagyon helytakarékos. Működése nagyon egyszerű. A készülék jobb felső sarkában található a be-és kikapcsoló gomb fényjelzéssel. A panel bármilyen vízben oldódó festékkel lefesthető, ezáltal színét összehangolhatod a szoba színeivel. A készülék falra szereléséhez szükséges összes tartozék (beleértve a fúrót) megtalálható a csomagban.

 

Méret (H x Sz x Mé):
60 × 60 × 1 cm
Hálózati kábel hossza:
1,6 m

 

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 500 W
Kód:  ROHTP005
Termékszám:  R-055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15