Oldal frissítése

Rocket League: Collectors Edition

4,8 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Rocket League: Collectors Edition

A Rocket League egy gyors, egyszerű és főként nagyon szórakoztató változata a focimeccseknek, ahol élő játékosok helyett autókat irányítasz. A cél azonban továbbra is ugyanaz - gólt lőni az ellenfél kapujába. Ne számíts bonyolult szabályokra és nehéz irányításra. Elég egyetlen játék, és pillanatok alatt mindent uralsz, amire szükséged van. Ezután már csak sok órányi képességfejlesztés vár rád.

A Rocket League egy adrenalindús akció-futball-játék

Számos jármű közül lehet választani, amelyeket természetesen a saját képedre igazíthatsz. A nagyon jól sikerült fizika arra kényszerít, hogy átgondold az egyes akciókat. Máskor a véletlen hatására gyakorlatilag munka nélkül egy pompás potya gólt szerzel. A győzelemről azonban bizonyos mértékig a többi játékossal való együttműködés dönt. Ezt legjobban osztott képernyős módban élvezheted, egyszerre akár 4 játékos számára. A többjátékos mérkőzések online módban azonban akár 8 játékos számára is elérhetők. Biztosan nagyon csábító lesz egyre feljebb lépni a statisztikákban a barátid csapatával.

A Collector’s Edition tartalma:

  • Rocket League alapjáték
  • Négy bónusz autó
  • Három DLC - Chaos Run, Revenge of the Battle-Cars és Supersonic Fury
Kód:  Hranad0186
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05