Oldal frissítése

ROCCAT Magma - US

4,0 3 értékelés
24 090 Ft

ROCCAT Magma - US

ROCCAT Magma - USA stílusos és minőség gamer billentyűzet 

A megfelelő gamer billentyűzet megtalálása meglehetősen nehéz, de garantáljuk, hogy a ROCCAT Magma - USA billentyűzet biztos, hogy felcsigáz. A luxus, fekete színű design a félig átlátszó előlappal és a lenyűgöző háttérvilágítással remekül illeszkedik a billentyűzet stílusához. A membrán billentyűk biztosítják a csendes működést, a fejlett anti-ghosting technológia pedig azt, hogy egy eszeveszett játékakció közben több gombot is megnyomhass egyszerre zavarás nélkül. A kényelmed érdekében a ROCCAT Magma - USA billentyűzet levehető kartámasszal rendelkezik.


Herní klávesnice ROCCAT Magma - US

Rendkívüli csend a ROCCAT Magma játékbillentyűzettel - USA

A billentyűk hangos kattanása már a múlté. A ROCCAT Magma USA segítségével senki sem fog tudni arról, hogy játszol - még késő este sem. Ennek oka a kiváló minőségű membrán billentyű. Ezenkívül a gamer billentyűzet anti-ghosting funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően tetszőleges számú billentyűt nyomhatsz meg egyszerre.

Herní klávesnice ROCCAT Magma - US

ROCCAT Easy-Shift [+]

A ROCCAT Magma - USA játék billentyűzet az Easy - Shift [+] funkcióját minden számítógépes játékkal játszó rajongó megfelelően értékel. Rendelj másodlagos funkciót minden billentyűhöz, pontosan az adott számítógépes játékhoz szükséges mértékben.

Herní klávesnice ROCCAT Magma - US

ROCCAT Magma - USA megvilágított billentyűzet

ROCCAT Magma - USA billentyűzet világítás már első pillantásra magával ragad és remek hangulatot kölcsönöz a játéknak. A ROCCAT Magma - USA 5 zónás RGB háttérvilágítással rendelkezik és teljesen beszippant a játékba. A vidám színeket 10 külön LED biztosítja.

A ROCCAT Magma - USA billentyűzet még az extra igényekkel rendelkező játékosok számára is vonzó lesz

A ROCCAT Magma - USA billentyűzet keskeny kialakítását egy levehető kartámasz egészíti ki, amely sok órás játék közben javítja az ergonómiát. Végül, de nem utolsósorban, meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerű a gamer billentyűzet tisztítása. Az egyes billentyűket könnyű eltávolítani, és ugyanolyan egyszerű visszahelyezni.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Billentyűzet formátum 100%
Típus Membrán

Elrendezés

Lokalizáció Amerikai (nemzetközi)
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Keskeny

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok

További billentyűzet funkciók

További billentyűzet funkciók Cserélhető gombok, Ergonomikus

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 45,2 cm (452 mm)
Magasság 3,9 cm (39 mm)
Mélység 15,7 cm (157 mm)

Tömeg

Tömeg 870 g
Kód:  MI100c01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ROC-12-581

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05