Oldal frissítése

ROCCAT Kave XTD Stereo

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Kave XTD Stereo

A ROCCAT KAVE XTD Stereo egy magas minőségű gaming mikrofonos fejhallgató, kényelmes és egyben robusztus kialakítással, valamint kiegyensúlyozott hangzással, amely nagy mértékben fokozza a játékélményt. 


ROCCAT Kave XTD

Tökéletes hangzás játékra és egyéb tevékenységekre

Ezek a fejhallgatók kiváló hangzást biztosítanak játszásnál vagy akár sztereó felvételek hallgatásánál. Az 50 mm-es neodímium mágnes tökéletes mély és közép, valamint kristálytiszta magas hang kibocsátására képes. A levehető zajszűrős mikrofon kiszűri a környezeti zajokat, ezáltal is zavartalan kommunikációt biztosítva a csapattársakkal.


Párnázott kialakítás a maximális kényelemért

A maximális kényelmet a nagyon könnyű kialakítás, valamint a párnázott, hajlékony és állítható magasságú fejpánt biztosítja. A fülhallgatók puha párnázása kényelmes marad még a hosszú játékkal töltött órák során is.  A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a hangerőt közvetlenül a vezetékről tudod szabályozni. A fejhallgató egy pár 3.5mm-es jack csatlakozóval csatlakoztatható a számítógéphez (egy csatlakozó a fejhallgatónak, egy csatlakozó pedig a mikrofonnak)

ROCCAT Kave XTD

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MI601e3
Termékszám:  ROC-14-610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20