Oldal frissítése

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog

Ha igényes hallgató vagy, és szeretnéd az analóg technológia legújabb generációját, akkor a ROCCAT Kave XTD 5.1 fejhallgató az ideális választás számodra. A játékoknál vagy a zenehallgatásnál élvezni fogod a kiváló 5.1-es surround hangzást. Nagyszerű választás DJ-k számára is.

Játszva megfelel minden követelménynek

  • magas felhasználói kényelem - kis tömeg, nagy ellenálló képesség, jó minőségű, kényelmes kialakítás
  • első osztályú térhangzás
  • a környezeti zajok tökéletes elnyomása

Éles és zavartalan hang

A ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog fejhallgató kristálytiszta hangzást, erőteljes mély és magas hangot biztosít. A hangszórók méretének és 12°-os szögben való beállításuknak köszönhetően természetesen körbeveszik a fület, ezáltal hatékonyan kizárják a környező zajt. Zenehallgatás közben semmi sem fog zavarni. 

A kényelem mindenekelőtt

A maximális felhasználói kényelem érdekében a ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog fejhallgató két vezérlési móddal rendelkezik. Használhatod közvetlenül a fejhallgatón található vezérlést, vagy a távirányítót. A fejhallgató továbbá nagyon könnyű, tömege mindössze 335 gramm. Természetesen nem hiányozhat a jó minőségű párnázott felület, amely kényelmessé teszi a több órás zenehallgatást.

Műszaki adatok:

Max. teljesítmény:
300 mW

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MI601e2d
Termékszám:  ROC-14-900

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20