Oldal frissítése

ROCCAT Kanga Mini

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Kanga Mini

ROCCAT Kanga Mini fekete gamer egéralátét


Add meg a gamer egérednek a lehető legjobb alátétet. A hatalmas ROCCAT Kanga Mini csúszásgátló alappal rendelkező egéralátét pontosan az, amivel minden játékosnak rendelkeznie kell. A 265 × 210 x 2 mm méretekkel nem kell aggódnod a megakadás miatt. Állandó kapcsolatban tartja az egeret a játék során. Neked pedig nem kell másra koncentrálnod, csak a játékra.

ROCCAT Kanga Mini

Növeli a játékosok hatékonyságát

Több mint 80 egértípus tesztelésével jött létre ez a tökéletes gamer egéralátét, amelyet minden helyzetre felkészítettek. Nem kell aggódnod, hogy az egér a legkritikusabb pillanatban megcsúszik. Az egér azonnal reagál minden mozdulatra, amelyet végrehajtasz. A játékban mindig egy lépéssel előbbre leszel az ellenfeleknél.

ROCCAT Kanga Mini

Egyedi egérvezérlés

Az XY tengelyek közötti pontos egyensúly nagyszerű mozgást biztosít gamer egerednek az alátét optimalizált felületén. A gamer alátétnek köszönhetően az egér tökéletesen, nanoszekundomok alatt reagál az éppen elvégzett változásra.

ROCCAT Kanga Mini

Soha nem csúszik

A gumiszerű betét kivételes tapadást biztosít az egér számára. Tehát az alátéten való mozgatás még soha nem volt biztonságosabb. Semmi sem akadályoz többé abban, hogy a saját teljesítményedre összpontosíts.

ROCCAT Kanga Mini

Kényelmes méret

A 2 mm vastag alátétet észre sem veszed az asztalon. A nagy, 265 x 210 mm méret igazán nagy aktív területet tesz lehetővé. A peremnek köszönhető, hogy nem veszíted el a felülettel való érintkezést, mivel lehetővé teszi a sima átmenetet az alátéten kívülre.

ROCCAT Kanga Mini

A ROCCAT Kanga Mini  gamer egéralátét főbb jellemzői

  • Textilből és gumiból készült gamer egéralátét
  • Gumírozott csúszásgátló alap
  • Nagy méret a játékosok számára 265 × 210 x 2 mm
  • fekete szín

    Paraméterek

    Méret & súly

    Szélesség 26,5 cm
    Magasság 21 cm
    Mélység 0,2 cm
    Tömeg 100 g

    Szín

    Szín Fekete

    Típus

    Felhasználási mód Gamer, Irodai

    Tulajdonságok

    Anyag Textil, Gumi
    További tulajdonságok Csúszásgátló alap
    Kód:  MI601c4
    Termékszám:  ROC-13-015

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10